Megszólalt a körmendi gyermekgyilkossággal vádolt Tánczos Gábor

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság körmendi gyermekgyilkosság vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is tagadja bűnösségét Tánczos Gábor, aki 9 év és 9 hónap börtönbüntetés után, 10 éve szabadult. Bízik abban, hogy az igazi tettes feladja magát.

10 éve engedték ki a börtönből egy 11 éves körmendi kislány megölésével vádolt Tánczos Gábort, aki a mai napig hangoztatja ártatlanságát. A férfi, aki édesanyjával él és a házból is alig mer kilépni, abban bízik, hogy a valódi gyilkos egyszer csak besétál a rendőrségre és feladja magát – írja a Ripost.
Bár sokan hisznek ártatlanságban, még többen vannak azok, akik gyilkosként tekintenek rá. Most a Facebookon bizonygatja azt, hogy nem ő volt a tettes.

Ha az ügynek még csak egyetlen betűje sincs titkosítva, akkor miért nem adták ki a teljes nyomozati iratanyagot, a helyszíni halottszemlén és a boncoláskor készült videofelvételekkel együtt? ...Természetesen azért nem, mert az ördög azokban a részletekben rejlik" – idézi a férfi bejegyzését a lap.

A most 37 éves férfi először beismerte a brutális gyilkosságot, később azonban a bíróság előtt visszavonta vallomását és azóta is tagadja a tettét.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.