Drónokkal is keresik VV Fanni holttestét

Forrás: vipzone.reblog.hu -
drón holttest keresés VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legmodernebb eszközöket is beveti a rendőrség, hogy megtalálják VV Fanni holttestét. Egy teljes nyomozócsoport dolgozik az ügyön, eddig tízmilliókba került a keresés.

A rendőrség a feltételezett tettes mobiltelefonjának cellainformációi alapján kutat. Nincs könnyű dolguk, hiszen a dunaújvárosi férfi több mint ezer kilométert utazott Fanni eltűnése óta. Nem tudni, pontosan hol szabadult meg a holttesttől - írja a Lokál.

VV Fanni holttestét drónokkal is keresik Forrás: vipzone.reblog.hu

"A rendőrségen egy külön nyomozócsoport csak ezzel az üggyel foglalkozik. Ez csak kiemelt, indokolt esetekben fordul elő. A holtest utáni kutatás és az adatgyűjtés komoly bűnügyi költségeket jelent. Az elmúlt néhány hét megfeszített munkája már eddig is tízmilliókba került" - mondta a lapnak egy rendőséghez közeli forrás. Az illető azt is hozzátette, hogy azokat a helyeket vizsgálják át alaposabban a rendőrök, ahol a tettes többet időzött.

A lap arról is értesült, hogy a gyanúsítottat védő ügyvédet a hatóság ki szeretné zárni az eljárásból. Tanúként akarják meghallgatni, mert úgy gondolják, hogy vallomásával nagyban hozzájárulna az ügy megoldásához. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha már nem védi B. Lászlót.

Megszólalt a Story4 vezetője: ezért rúgták ki Kadarkai Endréthttp://www.life.hu/sztarok/20180123-megszolalt-a-story4-vezetoje-ezert-rugtak-ki-kadarkai-endret.htmlKadarkai Endre a közösségi oldalán jelentette be, hogy csatornája azonnali hatállyal megszünteti az Arckép és a Nemadomfel című műsorainak gyártását. Most a Story4 vezetője is nyilatkozott.TV + SztárokOrigoBaukó Éva újra szerelmes: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180123-bauko-eva-ujra-szerelmes.htmlBaukó Éva már nagyon régóta egyedülálló, de úgy tűnik, hogy ennek vége: bevallotta, hogy újra szerelmes. TV + Sztárok--Kiderült: kislányt hord a szíve alatt ÉNB Majahttp://www.life.hu/sztarok/20180123-kislanyt-hord-a-szive-alatt-enb-maja.htmlTerhesfotózáson vett részt az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője, Cséffalvay Dorka, aki végre elárulta, kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt. TV + SztárokOrigo12 évvel fiatalabb pasiba szerelmes Naomi Campbellhttp://www.life.hu/sztarok/20180123-12-evvel-fiatalabb-rapperbe-szerelmes-naomi-campbell.htmlA nála 12 évvel fiatalabb rapperrel, Skeptával jár a szupermodell Naomi Campbell. A párt nemrég egy buliban látták együtt. TV + Sztárok--Elváltak útjaik: feloszlott a Dolly Plussszhttp://www.life.hu/sztarok/20180123-elvaltak-utjaik-feloszlott-a-dolly-plusssz.htmlEgy év után máris feloszlik Dolly és Jáger Gyula közös együttese, a Dolly Plusssz. TV + Sztárok--Azonnali hatállyal kirúgták Kadarkai Endre műsorvezetőthttp://www.life.hu/sztarok/20180123-azonnali-hatallyal-kirugtak-kadarkai-endre-musorvezetot.htmlMegszűnik Kadarkai Endre két műsora a Story TV-n, az Arckép és a Nemadomfel. A műsorvezető pedig nem lesz többet képernyőn a csatornán.TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.