Havazás várható vasárnap

Forrás: MTI/EPA/Makszim Sipenkov -
havazás időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombat esti órákban nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, így vasárnap már országszerte borult lesz az ég. 

Az éjszaka második felében a Dunántúlon egyre nagyobb területen hullhat hó, de délen havas eső, eső is előfordulhat. Napközben kelet felé terjeszkedik a havazás, ám a déli megyékben továbbra is hullhat vegyes halmazállapotú csapadék. A déli, majd keleti szél vasárnap egyre nagyobb területen északira fordul, megélénkül, a Nyugat-Dunántúlon megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap -1 és +4 fok között várható.

Forrás: MTI/EPA/Makszim Sipenkov

Súlyos buszbaleset: 11 ember meghalt, 46 megsérült Törökországbanhttp://www.life.hu/news/20180120-autobusz-balesetben-tucatnyian-meghaltak-torokorszagban.htmlBalesetezett egy török családokat szállító autóbusz szombatra virradóan az északnyugat-törökországi Eskisehir tartományban. Legkevesebb 11 ember meghalt, 46 megsérült. News--Álomvakáció helyett Venezuela egyik legkeményebb börtönében találta magát Évahttp://www.life.hu/news/20180120-alomvakacio-helyett-venezuela-egyik-legkemenyebb-bortoneben-talalta-magat.htmlMerkovics Éva története akár egy hollywoodi kasszasiker is lehetne. De ez bizony a kőkemény valóság. News--Több nőt is átvert az ismert mulatós zenészhttp://www.life.hu/news/20180120-tobb-not-is-atvert-az-ismert-mulatos-zenes.htmlÉva és Marietta most, az RTL Klub kamerái előtt találkoztak életükben először. Az interneten bukkantak egymásra, miután mindketten ugyanabba a hibába, vagyis inkább ugyannak az embernek a csapdájába estek. Mindketten rövid ideig egy ismert mulatós zenész párjai voltak. NewsOrigoHalálos buszbaleset történt Eger közelébenhttp://www.life.hu/news/20180117-halalos-buszbaleset-tortent-eger-kozeleben-az-utat-lezartak.htmlMeghalt egy ember, amikor összeütközött egy busz és egy autó Egerszalók szélén, az Ady Endre úton. News--Eső, havas eső, viharos szél várhatóhttp://www.life.hu/news/20180117-eso-havas-eso-viharos-szel-varhato-idojaras.htmlÉszaknyugat felől felszakadozik, reggelre csökken a felhőzet, elszórtan fordul elő eső, havas eső, éjszaka hózápor, majd viharos szél várható. News--Autó hajtott a járókelők közé Rio de Janeiro híres strandjánhttp://www.life.hu/news/20180119-auto-hajtott-a-jarokelok-koze-rio-de-janeiro-hires-strandja.htmlAutó hajtott a járókelők közé helyi idő szerint csütörtök este Rio de Janeiróban, a híres Copacabana strandnál futó sétálóutcában; egy nyolchónapos csecsemő meghalt, és legkevesebb 15 ember megsérült - jelentette a Globo brazil tv-csatorna.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.