Búcsúznak Michael Schumachertől?

Forrás: AFP/Thierry Dachelet -
búcsú Michael Schumacher állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher állapotát továbbra is homály fedi, de a család intézkedései sokat elárulnak: arra következtetnek, hogy a pilóta szerettei komoly lépésre szánták el magukat. 

Lassan négy éve annak, hogy Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett, azóta nem sok konkrétumot árult el családja a pilótáról. Pedig a rajongók szeretnének válaszokat kapni, hiszen ők is borzasztóan aggódnak az egykori versenyzőért, és kezdik teljesen elveszíteni a reményt. Főleg azért, mert ha ki is derült nagy ritkán valami Schumacher állapotáról, annak általában nem lehet örülni.

Michael Schumacherről még mindig nem tudunk semmit Forrás: AFP/Thierry Dachelet

Csupán félmondatokat és találgatásokat lehetett az elmúlt években hallani, mostanában pedig semmilyen új információ nem látott napvilágot egy videót kivéve, amelynek forrása ismeretlen. A felvétel azt taglalja, hogy Michael Schumacher családja

radikális lépésre szánta el magát, és hiba volt egyáltalán reménykedni

- idézi a videót a Ripost. A felvétel szerint Schumacher emléktárgyainak árverezése - kiváltképp kedvenc autójáé - arra utal, hogy a család megkezdte a búcsút, ennek első lépése pedig, hogy megszabadulnak Michael legkedvesebb relikviáitól.

Meztelenül zuhant ki a huszadikról Ivana Smit modellhttp://www.life.hu/news/20171213-meztelenul-zuhant-ki-a-huszadikrol-ivana-smit-modell.htmlMeztelenül találták meg a 18 éves lány holttestét a hatodikon, miután kizuhant a huszadik emeletről. A rendőrség úgy gondolja, nem történt bűncselekmény. NewsOrigoVV Fanni gyilkosa néma csendben rabolta el a lányt http://www.life.hu/news/20171212-nema-csendben-vegezte-a-dolgat-vv-fanni-gyilkosa.htmlElképesztő, ami VV Fannival történt. A nyomozók nagy erőkkel kutatják a lányt, de nincs könnyű dolguk, a gyilkos ugyanis még mindig nem került elő. News--Börtönt kapott a pap, aki megölt és megerőszakolt egy szépségkirálynőthttp://www.life.hu/news/20171211-bortont-kapott-a-pap-aki-megolt-es-megeroszakolt-egy-szepsegkiralynot.htmlMegvert, megfojtott és megerőszakolt egy 25 éves nőt, most életfogytiglant kapott egy amerikai 85 éves pap. News--Holtan találták katari hotelszobájában Daniella Obeng énekesnőthttp://www.life.hu/news/20171211-holtan-talaltak-hotelszobajaban-daniella-obeng-enekesnot.htmlNem tudott megélni Angliában az énekesnő, ezért döntött úgy, hogy Katarba utazik, és ott próbál szerencsét. Daniella Obeng egy héttel a landolása után meghalt: a szállodai szobájában találták meg élettelenül. Egyelőre nem tudni, mi történt. News--Pénzes Henrietta-gyilkosság: a nagymama szerint nem az elkövető ül börtönben (18+)http://www.life.hu/news/20171211-penzes-henrietta-gyilkossag-a-nagymama-szerint-nem-az-elkoveto-ul-bortonben.htmlPénzes Henriettát különös kegyetlenséggel gyilkolták meg 2006-ban. A vádlott végig a „Muki" néven elhíresült K. András volt, aki tettéért börtönbe is került. Henrietta nagymamája szerint azonban kizárt dolog, hogy egyedül követte volna el a borzalmas gyilkosságot. News--Előkerült a hét hónapja eltűnt magyar tinilány, B. Dominikahttp://www.life.hu/news/20171211-elokerult-a-het-honapja-eltunt-magyar-tinilany-b-dominika.htmlVégre megkönnyebbülhet B. Dominika családja. Hét hónap után végre előkerült a lányuk, aki május 26-án tűnt el. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.