Így rúdtáncol együtt apa és lánya: videó!

Forrás: Millie Robson Photography -
rúdtánc apa-lány apa tánc sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő történet került napvilágra egy férfiról és a lányáról: kiderült, hogy együtt rúdtáncolnak. 

A legtöbb embernek hiányos öltözékű nők jutnak eszébe a rúdtáncról, akik a fizika szabályait áthágva repülnek és pörögnek a levegőben. Ha pedig ez párban történik, akkor ötvöződik a látvány, a sportteljesítmény és az erotika.

De mi van akkor, ha a duót egy apa-lánya páros alkotja? Ugyanis a 27 éves Hazel és az édesapja, az 50 éves Dave már 6 éve űzik együtt ezt a sportot, és a Britain's Got Talentben is megjelentek, bár sajnos nem jutottak tovább.

Hazel elárulta, senkiben sem bízik annyira, mint a saját apjában, aki mindig vigyáz rá, aki mellett biztonságban érzi magát. Dave pedig nem csak az apai szeretet miatt bizonyul jó választásnak, hanem szakmai szempontokat tekintve is: 2016-ban a Mr. Pole Dance versenyen negyedik helyezett lett, illetve működtet egy csoportot, amelyben 40 évesnél idősebb rúdtáncosok vannak. A csoport több, mint 400 tagot számlál.

Sokan furcsának találják a szokásukat, de a többség szereti és vagánynak tartja a közös sportot Forrás: Millie Robson Photography

A közvélemény igen szélsőségesen reagált a különleges apa-lánya sporthoz, ugyanis sokan nem tudják különválasztani a rúdtáncot a szexualitástól, pedig nyilvánvalóan, itt nincsen szó erotikáról.

Akad néhány olyan show elem, amely a látvány miatt szükséges, de ennél nincs több. Ráadásul nagyon jól együtt tudnak dolgozni, ez pedig ritka és fontos része a dolognak. A róluk készült videót itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.