Sokkoló: megkínozták, majd megölték Zelimkhan Bakaev orosz popénekest

gyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz és csecsen emberjogi források szerint Zelimkhan Bakaev orosz popénekest a csecsen hatóságok tartoztatták le, és szállították egy melegek elkülönítésére szolgáló koncentrációs táborba, ahol megkínozták, majd megölték.

Bakaevet augusztus 8-án látták utoljára élve Groznijban, ahová testvére esküvőjére érkezett, de a lakodalomba már nem érkezett meg. Egy szemtanú szerint a 26 éves énekest a városba érkezése után három órával már letartóztatták... Tíz órával később már halott vol4 - állítja a férfi.

Titkos pincére bukkantak az amstetteni rém, Josef Fritzl vendégházábanhttp://www.life.hu/news/20171022-titkos-pincere-bukkantak-az-amstetteni-rem-josef-fritzl-vendeghazaban-8-ev-utan.htmlNyolc évvel letartóztatása után, az amstetteni rém, Josef Fritzl vendégházában egy titkos pincére bukkantak. News--A malajziai rendőrség cáfolja egy emberarcú, macskaszerű szörnyszülött létezéséthttp://www.life.hu/news/20171021-a-malajziai-rendorseg-cafolja-egy-emberarcu-macskaszeru-szornyszulott-letezeset.htmlHivatalos közleményben kellett cáfolnia a malajziai rendőrségek egy emberarcú, macskaszerű szörnyszülött létezését, ugyanis elkezdtek terjedni az interneten az állítólagos lény kölykének fotói, ami pánikot okozott. News--Eső, viharos szél várható hétfőrehttp://www.life.hu/news/20171021-eso-viharos-szel-varhato-hetfore-idojaras.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szombat éjszaka változóan felhős lesz az ég, emellett párássá válik a levegő, többfelé - leginkább nyugaton és északkeleten - ködfoltok képződnek, amelyből néhol ködszitálás lehet, vasárnapra, legkésőbb hétfőre pedig nagyon elromlik az idő: eső és viharos szél várható. News--Körözik a metrón maszturbáló férfit (18+)http://www.life.hu/news/20171015-korozik-a-metron-maszturbalo-ferfit.htmlTöbbször is közerkölcsbe ütköző magatartást tanúsított, ezért a New York-i rendőrség körözést adott ki a 61 éves Robert Mannis ellen. A férfi konkrétan nem egyszer fogott maszturbációba a metrón. NewsThinkstockEzek lesznek 2018 hosszú hétvégéi és így dolgozzuk le azokathttp://www.life.hu/news/20171021-ezek-lesznek-2018-hosszu-hetvegei-es-igy-dolgozzuk-le-azokat-majd.html2018. január 1-től hatályos, de már nyilvános az NGM rendelete a munkaszüneti napok körüli munkarendről. Ennek alapján jövőre is bőven lesz hosszú hétvége, de az idén megszokottól eltérően ezek egy részét kompenzálálják az áthelyezett munkanapokkal. News--Futóverseny miatt zárják le a hétvégén Budapest egy részéthttp://www.life.hu/news/20171014-futoverseny-miatt-zarjak-le-a-hetvegen-budapest-egy-reszet.htmlFutóversenyt rendeznek a fővárosban a hétvégén, ezért szombaton a Városliget, majd vasárnap több budapesti fő közlekedési útvonal forgalmát korlátozni fogják - írja a BKK honlapja. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.