Harvey hurrikán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Harvey hurrikán után egy hatalmas, fogas, szem nélküli szörnyet találtak egy tengerparton Texas partjainál. Dr. Kenneth Tighe, a Smithsonian Intézet biológusa, angolnaspecialista megfejtette a rejtélyt, és azonosította a tetemet.

A Harvey hurrikán pusztítása nyomán elképzelhetetlenül gusztustalan, szinte nem eviláginak tűnő lény teteme jelent meg Texasban. Azóta azt találgatja a net népe, vajon mi is lehet az. A National Audubon Society munkatársa már gyanította, hogy valami halról lehet szó, de a fotót megosztotta a Twitteren is, hátha lesz, aki pontosabban be tudja azonosítani.

Dr. Kenneth Tighe, a Smithsonian Intézet biológusa, angolnaspecialista szerinte egy kígyóangolnáról van szó, de ontosan ő sem tudta megállapítani, mert a fotókon nem látszik jól az állat farka, ami szükséges lenne a pontosításhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.