Autós üldözés és lövések Ózdon

Ózd autós üldözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrizetbe vették azt a férfit, aki egy rendőri intézkedés alól ki akarta vonni magát, és autójával a gyalogosan közlekedő rendőr felé hajtott.

A boon.hu beszámolója szerint az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei szerdán este akarták igazoltatni az arlói tónál egy terepjáró sofőrjét. A férfi a rendőri jelzéseket figyelmen kívül hagyta és gépjárművével Ózd irányába nagy sebességgel elhajtott.

A zsaruk üldözőbe vették az autót. Ózd belvárosában, a Vasvári úton egy járőrautó állt keresztbe, de a terepjáró sofőrje csak lassított, és a kocsinak csapódott. Ezután sem állt meg a férfi, hanem tolatva nekiütközött az időközben odaérő másik rendőrautónak. Majd elmenekült a helyszínről, ám közben majdnem elütötte az egyik járőrt . Az egyik rendőr gépjármű kerekére célzott lövést adott le.

Képünk Illusztráció Forrás: Police.hu

A 22 éves sofőr egy közeli áruház parkolójába hajtott és gyalogosan próbált menekülni, de hamar lekapcsolták, Mint kiderült azért ment bele az üldözésbe, mert nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A férfi nem volt ittas.

Felrobbant egy szippantós autó a pirosnál - videóhttp://www.life.hu/news/20170819-felrobbant-egy-szippantos-auto-a-pirosnal.htmlHa nem látjuk a videót, akkor nem is gondolnánk, hogy ilyen megtörténhet. Mostantól mindig ez a videó jut majd az eszünkbe, ha arról panaszkodunk, hogy pocsék napunk volt. News--Fürdőzők élesztettek újra egy nőt a Mályi-tóban http://www.life.hu/news/20170817-a-malyi-toban-furdozok-elesztettek-ujra-egy-not.htmlMajdnem tragédia történt szerdán a Mályi-tónál, amikor egy 54 éves nő elmerült a vízben. News--Paprikaspray is van a Szigetenhttp://www.life.hu/news/20170815-paprika-spray-tol-fuldokoltak-a-fesztivalozok.htmlAz egyik koncert alatt történt az eset, de volt olyan fesztiválozó, aki egy vitát akart ezzel lerendezni. News--Fotó: Lopás a Palatinuson, őket keresi a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20170805-rablas-a-palatinuson.htmlKegyetlen módon lopták el egy kétgyermekes anyuka értékeit - akinek egyik kisfia középsúlyos értelmi sérült - augusztus elsején a Palatinus strandon. A nő, akinek mobilját, pénzét és saját, valamint gyermekei papírjait is elrabolták, szívszorító bejegyzést írt a Facebookon. NewsOrigoIlyen időjárás lesz vasárnaphttp://www.life.hu/news/20170715-vasarnapi-idojaras-julius-16.htmlÉjszaka már nem valószínű csapadék, mindenütt csökken a felhőzet, a legtöbb felhő a középső területeken maradhat - írja az MTI.News--Villám csapott bele két strandoló nőbe Csongrádonhttp://www.life.hu/news/20170724-villam-csapott-bele-a-strandolokba-csongradon.htmlA két nőt újra is kellett éleszteni. A baleset a Körös-toroki szabadstrandon történt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.