Villám csapott bele két strandoló nőbe Csongrádon

strand villám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két nőt újra is kellett éleszteni. A baleset a Körös-toroki szabadstrandon történt.

Két nőt ért baleset az említett strandon vasárnap. Az ég már nagyon felhős volt vasárnap estére, majd hirtelen egy óriási dörgés után villám csapott le a strandra. A villám pont eltalálta a két nőt, akik a vihar előtt próbálták sietve összeszedni a gyerekek játékait - írja a delmagyar.hu.

Az áldozatok súlyos sérüléseket szenvedtek, egyikük életéért 40 percet küzdöttek, mire sikerült stabilizálni az állapotát.

Forrás: MTI/EPA/Jahja Arhab

A strandon tartózkodott egy szabadnapos orvos, ő kezdte meg az egyik nő újraélesztését, a másik sérültet pedig egy szabadnapos tűzoltó próbálta megmenteni. A nők égési sérüléseket is szenvedtek, de állapotok már stabil. Kórházban vannak.

Gömbvillám csapott le Szombathelyenhttp://www.life.hu/news/20170723-gombvillam-csapott-le-szombathelyen-vas-megyeben.htmlTöbben is látták a piros, vagy narancsszínű gömböt Szombathelyen, ami két daru között vágott be egy családi ház kerítéséhez, ahol a tuják nagy lánggal kezdtek égni. A szomszédok és a tűzoltók azonnal oltani kezdték a tüzet. NewsOrigoDöbbenet! Villám csapott a parton sétáló nőbe- videó!http://www.life.hu/news/20170104-villamcsapas-ert-egy-not-osszeesett.htmlSao Paulo tengerpartján sétált az a nő, akibe váratlanul belecsapott egy villám. Azonnal összeesett. NewsOrigoVillámcsapás, pókcsípés, kígyóharapás - A férfi, aki mindent túlélhttp://www.life.hu/news/20160826-kyle-cook-4-ev-alatt-tulelt-egy-villamcsapast-egy-kigyomarast-es-egy-pokcsipest.htmlA sors kegyeltje az a floridai férfi, aki az elmúlt négy évben egy villámcsapást, majd egy mérges pók csípését, legutóbb pedig egy mérges kígyó harapását élte túl. NewsOrigoViharvadászok akcióban! Ekkora villámokat hozott a tegnap esti vihar!http://www.life.hu/news/20160714-ekkora-villamokat-hozott-a-vihar-budapestre.htmlAhogy az időjósok is előre jelezték, tegnap este viharokkal és heves széllökésekkel érkezett meg a hidegfront. Természetesen Budapesten is lecsapott az ítéletidő, a viharvadászok viszont örülhettek a villámfényes éjszakának. News--Egy hajszálon függött az utasok élete - Kiszállás után egy villám csapott a repülőbehttp://www.life.hu/news/20160601-alig-szalltak-ki-az-utasok-villam-csapott-a-repulobe.htmlNagyon nagy szerencséjük volt azoknak az utasoknak, akik még időben kiszálltak a kínai repülőtéren landolt gépből, mivel pár perccel később egy villám csapott a repülőbe. News--Villám csapott a gyerekekbe - Súlyos égési sérülést szenvedtekhttp://www.life.hu/news/20160528-villamcsapas-kovetkezteben-legalabb-nyolc-gyerek-es-harom-felnott-megserult-egy-parizsi-parkban.htmlVillámcsapás következtében legalább nyolc gyerek és három felnőtt megsérült egy párizsi parkban, közülük hatan súlyosan.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.