Szombathely gömbvillám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen is látták a piros, vagy narancsszínű gömböt Szombathelyen, ami két daru között vágott be egy családi ház kerítéséhez, ahol a tuják nagy lánggal kezdtek égni. A szomszédok és a tűzoltók azonnal oltani kezdték a tüzet.

Sokan riasztották a tűzoltókat szombaton délután Szombathelyen, amikor egy villámcsapás után több méteres lángokkal kezdett égni egy családi ház előtti tujasor. Voltak, akik az épület előtti autókat mentették, mások kerti slauggal kezdték oltani a lángoló fákat - írja a 112press.hu.

Azt több szemtanú is megerősítette, hogy egy fényes, piros, narancssárga gömb csapódott a szombathelyi Luna és Minerva utcák sarkán álló ház kerítésébe, vagy a kerítés melletti tujába. A becsapódás pillanatában óriási robbanás is hallatszott, ami megijesztette a környéken tartózkodókat. A természeti jelenségről és a szemtanúk beszámolóiról videó is készült:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.