Ijesztő pillanat a Forma-1 monacói nagydíján

Forrás: AFP/Saeed Khan -
Pascal Wehrlein
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pascal Wehrlein az oldalára fordult, nem kis ijedtséget okozva a Forma-1 rajongóinak.

Jenson Buttonnal ütközött össze, az oldalára fordult, majd pedig a falnak préselődött Pascal Wehrlein versenyautója. "Jobb lenne, ha ki tudnék szállni az autóból" - felelte a mérnökének, amikor megkérdezték tőle, hogy jól van-e.

Pascal Wehrlein Forrás: AFP/Saeed Khan

A pilóta nem tudott azonnal kiszállni a járműből, de szerencsére nem sérült meg. Később sértetlenül szállt ki a Sauberből.

Elhunyt Cher második férje, Gregg Allmanhttp://www.life.hu/news/20170528-meghalt-gregg-allman.htmlÚgy tudni, Gregg Allman már évek óta a rákkal küzdött, de szombaton feladta a harcot a gyilkos kór ellen. A 69 éves énekes otthonában hunyt el. News--Újabb magyar örömlányt öltek meg Németországban (18+)http://www.life.hu/news/20170527-ujabb-magyar-oromlanyt-oltek-meg-nemetorszagban.htmlAz áldozat Yenna néven és 18 évesként hirdette szolgáltatásait az interneten. News--A Telekom nevében húznak ki pénzt csalók az ügyfelekbőlhttp://www.life.hu/news/20170527-a-telekom-neveben-huznak-ki-penzt-csalok-az-ugyfelekbol-tajekoztat-a-vallalat.htmlA Telekom nevében csalók a jelenleg folyamatban lévő Domino adategyeztetésre hivatkozva hívják fel a cég ügyfeleit és kérik őket, hogy küldjenek SMS-t egy általuk megadott számra – közölte a vállalat csütörtökön Facebook-oldalán.News--Félbevágva találták meg a fiatal lány testét (18+)http://www.life.hu/news/20170526-felbevagva-talaltak-meg-a-lany-testet.htmlA nyomozók információi szerint egyik ismerőse gyűlöletből végzett a bájos, fiatal nővel. NewsOrigoElhunyt Jared Martin, a Dallas sorozat sztárjahttp://www.life.hu/news/20170526-meghalt-jared-martin-a-dallasbol.htmlHosszú betegség után elhunyt a Dallas szívtiprója, Jared Martin. A színész, aki a Dallas-ban Samantha szeretőjét, Dusty Farlow-t játszotta, 75 évesen, philadelphiai otthonában távozott az élők sorából. News--Óriási kutya zavarta meg az orosz hírolvasónőt: Videó!http://www.life.hu/news/20170526-hatalmas-kutya-rontott-be-a-hirado-studiojaba.htmlEz aztán nem semmi! Szegény műsorvezető a lehetőségekhez képest egész jól kezelte a helyzetet, miután egyszer csak egy hatalmas testű kutya jelent meg mellette a stúdióban: Videó! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.