Elhunyt Cher második férje, Gregg Allman

Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Cornelia Gus -
Gregg Allman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudni, Gregg Allman már évek óta a rákkal küzdött, de szombaton feladta a harcot a gyilkos kór ellen. A 69 éves énekes otthonában hunyt el.

Úgy tudni, az Allman Brothers Band alapítója és a southern rock műfaj kitalálója öt éve szenvedett rákban, de csak a szűk családja tudhatott erről. Nem akarta, hogy a rajongói sajnálják, vagy hogy kevesebbet kelljen dolgoznia.

Cher és második férje, Gregg Allman Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Cornelia Gus

"Gregg számos egészségügyi problémával küzdött az elmúlt években. A zenélés emelte fel és tartotta benne a lelket a legnehezebb időkben" - írta a menedzsere a zenészről, aki alkohol- és drogfüggő volt, elkapta a Hepatitis C-t, 2010-ben pedig májátültetése is volt. Öt évvel ezelőtt aztán májrákot diagnosztizáltak nála - írta a Daily Mail.

Allman halálhíre megrendítette a zenésztársadalmat, egykori felesége, Cher is megemlékezett róla. A pár 1975-ben házasodott össze, egy közös gyermekük is van. Az énekesnő még egy korábbi interjújában áradozott Allmanról, szerinte csodálatos ember és zenész. "Ő a legkedvesebb, legszelídebb, szeretetre méltó apa és férj. Csak ezt időről időre elfelejti és mindent elront" - mondta akkor Cher.

Újabb magyar örömlányt öltek meg Németországban (18+)http://www.life.hu/news/20170527-ujabb-magyar-oromlanyt-oltek-meg-nemetorszagban.htmlAz áldozat Yenna néven és 18 évesként hirdette szolgáltatásait az interneten. News--A Telekom nevében húznak ki pénzt csalók az ügyfelekbőlhttp://www.life.hu/news/20170527-a-telekom-neveben-huznak-ki-penzt-csalok-az-ugyfelekbol-tajekoztat-a-vallalat.htmlA Telekom nevében csalók a jelenleg folyamatban lévő Domino adategyeztetésre hivatkozva hívják fel a cég ügyfeleit és kérik őket, hogy küldjenek SMS-t egy általuk megadott számra – közölte a vállalat csütörtökön Facebook-oldalán.News--A nyár végéig nem járnak villamosok a Hűvösvölgybehttp://www.life.hu/news/20170527-a-nyar-vegeig-nem-jarnak-villamosok-a-huvosvolgybe-felujitas-miatt.htmlMájus 27-étől várhatóan augusztus végéig nem járnak villamosok a Hűvösvölgybe támfalépítés és vágányfelújítás miatt.NewsFélbevágva találták meg a fiatal lány testét (18+)http://www.life.hu/news/20170526-felbevagva-talaltak-meg-a-lany-testet.htmlA nyomozók információi szerint egyik ismerőse gyűlöletből végzett a bájos, fiatal nővel. NewsOrigoCigit nyomott egy kisbaba szájába a férfi: Videó!http://www.life.hu/news/20170526-sajat-kisbabajat-kenyszeritette-dohanyzasra-egy-ferfi.htmlElképesztő videó került fel az internetre, amelyen egy férfi kényszerít egy kisbabát dohányzásra. NewsThinkstockElhunyt Jared Martin, a Dallas sorozat sztárjahttp://www.life.hu/news/20170526-meghalt-jared-martin-a-dallasbol.htmlHosszú betegség után elhunyt a Dallas szívtiprója, Jared Martin. A színész, aki a Dallas-ban Samantha szeretőjét, Dusty Farlow-t játszotta, 75 évesen, philadelphiai otthonában távozott az élők sorából. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.