Váratlan fordulat a királyi családban: válik Lajos herceg

Forrás: NORTHFOTO/face to face/Ppe/Face To Face -
közlemény királyi család válás herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos úgy tűnik, hogy válni készül Henrik luxemburgi nagyherceg fia, Lajos herceg. 

Lajos herceg és felesége, Tessy hercegné 12 éven keresztül alkottak egy párt, 2010-ben házasságot is kötöttek. Két közös gyermekük van, Noé és Gábor herceg.

12 év után válik külön Lajos herceg és Tessy hercegné Forrás: NORTHFOTO/face to face/Ppe/Face To Face

A jelek szerint a válás híre igaz, ugyanis Tessy hercegné nemrég kiadott egy ezzel kapcsolatos közleményt. De hozzátette, hogy a gyerekek nevelését továbbra is közösen szeretnék folytatni – írta meg a Daily Mail.

"Mindketten szomorúak vagyunk, mert most már biztosan külön utakon fogjuk folytatni az életünket. Önmagunk és a gyerekeink védelmében ezzel kapcsolatban többet nem nyilatkozunk" – így kommentelték a hírt.

Sajnos nem minden híresség tud ilyen békésen elválni, Angelina Jolie és Brad Pitt a mai napig képtelenek megegyezni egymással. Ráadásul most az egyik adoptált gyermekük (Zahara) vér szerinti anyja is felbukkant, ami még nehezebbé teszi a jelenleg is bonyolult helyzetet.

Szerelmi csalódás volt az utolsó csepp a pohárban: ezért lett öngyilkos a 12 éves Gabeszhttp://www.life.hu/news/20170119-a-12-eves-gabesz-ongyilkos-lett-a-szerelmi-csalodasa-volt-az-utolso-csepp.htmlFiatal kora ellenére már nagyon sok tragédiával nézett szembe a 12 éves Nyeste Gábor. Szüleitől a nagymamájához került, elvesztette kishúgát és a szerelmével is szakítottak. Ennyi mindent már nem tudott feldolgozni: vonat elé ugrott. News--Elhunyt kislányuk szelleme megjelent egy szelfinhttp://www.life.hu/news/20170119-megjelent-egy-szelfin-az-elhunyt-kislanyuk-szelleme.htmlÉvekkel ezelőtt hunyt el Patricia Winchester kislánya, de a család sosem tette túl magát a tragédián. Az anya most hiszi, hogy kislányuk erős lelke képes arra, hogy megjelenjen, ugyanis egy fiáról készült fotón felfedezte a testvér szellemét. NewsThinkstockLavina zúdult egy kis szállóra Közép-Olaszországban, három embert keresnekhttp://www.life.hu/news/20170119-lavina-zudult-egy-kis-szallora-kozep-olaszorszagban-harom-embert-keresnek.htmlLavina zúdult egy kis szállóra a közép-olaszországi Pescara városában, Abruzzo régióban szerdán. A Rai olasz hírtelevízió szerint akár 20 ember is a hótömeg alatt rekedhetett.NewsOrigoEstibaliz Carranza az a nő, aki olyan veszélyes, hogy férfibörtönbe zárjákhttp://www.life.hu/news/20170119-o-az-a-no-aki-olyan-veszelyes-hogy-ferfibortonbe-zarjak-estibaliz-carranza.htmlA "Jégkrémes Gyilkos" néven emlegetett nőt, Estibaliz Carranzát olyan veszélyesnek találták, hogy a legkeményebb férfi raboknak fenntartott osztrák börtönbe szállítják. Ő az első nő Ausztriában, akit férfiak közé csuknak. News--Vallott az isztambuli merénylő: nem a klub volt az eredeti célponthttp://www.life.hu/news/20170118-az-isztambuli-merenylo-eredeti-celpontja-a-taksim-ter-volt.htmlElkapták az isztambuli merénylőt, aki január elsején 39 ember életét oltotta ki a Boszporusz partján fekvő Reina klubban. Vallomásából kiderült, hogy nem a szórakozóhely volt az eredeti célpontja, hanem a Taksim tér, de ott túl nagy volt a biztonsági intézkedés. News--Földrengés érte Rómát: két metróvonalat is kiürítettekhttp://www.life.hu/news/20170118-foldrenges-razta-meg-olaszorszagot.htmlKét közepes erejű földrengést is észleltek Rómában, megtették a szükséges óvintézkedéseket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.