Time magazin: Donald Trump az év embere

Forrás: Origo -
év embere Time magazin Donald Trump
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Donald Trumpot, az Egyesült Államok következő elnökét választotta az év emberének az amerikai Time magazin.

A hírt az NBC hírcsatornán jelentette be Nancy Gibbs szerkesztő szerdán. A Time év embere listáján a második helyre Hillary Clinton, Trump demokrata párti ellenfele került.

Donald Trump Forrás: Origo



Barátkozni akart a halott kislány szellemehttp://www.life.hu/news/20161207-baratkozni-akart-hannah-butlerrel-egy-lany-szelleme.htmlA fiatal nő biztos abban, hogy az előtte megjelenő kislány szelleme a barátja akart lenni. News--Rabruhából készített kötéllel lett öngyilkos a balástyai rémhttp://www.life.hu/news/20161207-igy-lett-ongyilkos-a-balastyai-rem.htmlÖnkezével vetett véget az életének a balástyai rém és cellatársa hétfőn. Mindketten életfogytig tartó börtönbüntetésüket töltötték emberölésért, de ők úgy döntöttek, inkább megölik magukat. A szigorú szabályok szerint kialakított cellákban is megtalálták a módját az öngyilkosságnak: rabruhájukból csináltak kötelet. News--A Viszkis bűntársa, Orbán Gábor állítja, valótlanságok jelentek meg rólahttp://www.life.hu/news/20161207-a-viszkis-buntarsa-szerint-valotlansagok-jelentek-meg-rola.htmlKevesen tudják, de a Viszkis rabló nem egyedül követte el a bűntetteit: volt egy társa is, aki nem szokott a nyilvánosság elé állni, körözés alatt áll. Orbán Gábor kivételt tett azonban a rablásokról készülő mozifilm miatt, ugyanis fél, hogy valótlanságokat állítanak majd benne. NewsOrigoFagyok lesznek éjszakánkénthttp://www.life.hu/news/20161207-fagyni-fog-ejjelente.htmlNem kedvez már tovább az időjárás: végleg beköszönt az iszonyatos hideg és a szél. Főként esténként kell számítanunk mínuszokra, de kora reggel sem lesz melegebb az idő. NewsOrigoMegölte majd megcsonkította társát egy tinihttp://www.life.hu/news/20161207-mathew-borges-meggyilkolta-es-megcsonkitotta-tarsat.htmlEgy amerikai tinédzser brutális kegyetlenséggel végzett egyik osztálytársával. News--17 métert repült a Nyíregyházán elgázolt fiatal lányhttp://www.life.hu/news/20161207-17-metert-repult-a-nyiregyhazan-elutott-lany.htmlA figyelmetlen 88 éves sofőr Nyíregyházán gázolt el egy fiatal lányt, aki csodával határos módon túlélte a balesetet. 17 métert repült a lány és sokkos állapotba került a baleset után, ezt mutatja az is, hogy szinte végig a fél pár csizmáját kereste, ami egy fa tetejéről került elő. News--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.