Lezuhant egy utasszállító gép

Forrás: Getty Images/iStockphoto/ipopba/Ipopba -
repülő lezuhant gép tragédia utasszállító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezuhant a Pakistan International Airlines egy belföldi járata, melyen közel 40 ember tartózkodott - közölte szerdán a csitráli térség ügyeletes hatósága. 

A hírek szerint a gép Csitrál városból szállt fel, az úti célja pedig Iszlámábád volt. Egyelőre nem erősítették meg a közleményét, az AFP hírügynökségnek csak azt mondta, hogy a repülő eltűnt a radarképernyőről. A Geo News és a Dawn News pakisztáni televíziócsatorna már több áldozatról ír: szerintük a repülőgépen 47 ember tartózkodott.

Képünk illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/ipopba/Ipopba
Barátkozni akart a halott kislány szellemehttp://www.life.hu/news/20161207-baratkozni-akart-hannah-butlerrel-egy-lany-szelleme.htmlA fiatal nő biztos abban, hogy az előtte megjelenő kislány szelleme a barátja akart lenni. News--A Viszkis bűntársa, Orbán Gábor állítja, valótlanságok jelentek meg rólahttp://www.life.hu/news/20161207-a-viszkis-buntarsa-szerint-valotlansagok-jelentek-meg-rola.htmlKevesen tudják, de a Viszkis rabló nem egyedül követte el a bűntetteit: volt egy társa is, aki nem szokott a nyilvánosság elé állni, körözés alatt áll. Orbán Gábor kivételt tett azonban a rablásokról készülő mozifilm miatt, ugyanis fél, hogy valótlanságokat állítanak majd benne. NewsOrigoSérült gyerekek adataival visszaélve pénzt kéreget egy férfihttp://www.life.hu/news/20161206-serult-gyerekek-adataival-el-vissza-igy-kereget-penzt.htmlAz interneten próbál kéregetni sérült fiatalok nevét és fényképét felhasználva egy férfi, de az is lehet, hogy egy egész csoport áll a visszaélés mögött. Az esetről egy nagymama nyilatkozott, akit megpróbált behálózni az illető. NewsThinkstockRandalírozó fiatalok ököllel támadtak a taxisokra Pécsetthttp://www.life.hu/news/20161206-pecsett-fiatalok-tamadtak-a-taxisokra.htmlEgy szórakozóhelyről tessékelték ki a pécsi csapatot, akik nem bírtak az indulataikkal. Mindenkit megtámadtak az utcán, még a taxisokra is rátámadtak. News--Az Iszlám Állam újabb terrortámadásokat tervez Európábanhttp://www.life.hu/news/20161205-az-iszlam-allam-ujabb-merenyletekre-keszul-europaban.htmlA civil lakosság lehet veszélyben, az Iszlám Állam ugyanis a társadalom megfélemlítésével kívánja elérni céljait és az Europol szerint nagy a valószínűsége annak, hogy újabb támadások sújthatják Európát. News--A 14 éves fiú az anyjával és a testvérével is végzett, majd mindent az apjára kenthttp://www.life.hu/news/20161204-a-14-eves-fiu-az-anyjaval-es-a-testverevel-is-vegzett-majd-mindent-az-apjara-kent.htmlA 14 éves brit kamasz, Jacob Remley akkor végezte ki az édesanyjét és az öccsét, amikor azok aludtak. A gyilkosságok elkövetés után felhívta a segélyhívót, és azt hazudta, hogy az apja ölte meg szeretteit. A gyilkos fegyert el is rejtett az apa párnája alá. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.