9 napos házasság után végezte ki feleségét a férj

Forrás: Thinkstock -
világvége gyilkosság Isten apokalipszis Sátán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokáig tartott a pár boldogsága, ugyanis az esküvőjük után 9 nappal véres gyilkosság helyszínévé vált az otthonuk. A borzalmat maga a férj követte el, aki magát Istennek a feleségét pedig a Sátánnak hitte, és így akarta megakadályozni, hogy eljöjjön a világvége.

Mindössze 9 napig élt házasságban a 42 éves Pamela Nightlinger és egy évvel fiatalabb férje. Paul Kuzan június 17-én vette el barátnőjét, akit nem sokkal később meggyilkolt.

Egy nyílvesszővel végzett a nővel, mert úgy gondolta, ezzel megakadályozhatja az apokalipszis eljövetelét.

A nő egy székben ült, amikor férje megölte, a nyíl a testén és a széken át a falba fúródott. A kórházban sem tudták megmenteni az életét, a nő elhunyt. Férje azzal magyarázta tettét, hogy a felesége maga a Sátán, ő pedig az Isten és ezzel akadályozta meg, hogy eljöjjön a világvége.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az eset után a férfi meztelenül ácsorgott otthonuk ajtajában, a szomszédok szerint nem ez volt az első eset, hogy felfedte magát mindenki előtt. Majdnem egy héttel ezelőtt is teljesen pucéran sétálgatott az utcán. A rendőrség is meztelenül vette őrizetbe a férfit, akit előző feleségének apja is zavarodott emberként írt le. Úgy tűnt, nem lesz alkalmas a férfi a kihallgatásra, de egy másik döntés alapján mégis bíróság elé fog állni - írja a Morning News USA.

Elhunyt Gyulai István a HVG alapítójahttp://www.life.hu/news/20161021-elhunyt-gyulai-istvan-gazdasagi-ujsagiro-a-hvg-alapitoja.htmlGyulai István gazdasági újságíró, a Világgazdaság és a HVG alapítója életének 86. évében elhunyt. A szomorú hírt a család közölte csütörtökön az MTI-vel. NewsOrigoZámbó Jimmy sírját meggyaláztákhttp://www.life.hu/news/20161021-meggyalaztak-zambo-jimmy-sirjat-osszefirkaltak-a-marvanyt.htmlZámbó Jimmy több mint 15 évvel ezelőtt hunyt el, és bár nagyon sokan szerették, voltak természetesen olyanok is, akiknek nem ő volt a kedvenc előadójuk. Azt viszont senki nem érdemli, hogy meggyalázzák a sírját: valaki összefirkálta az énekes nyughelyét. News--Videó! Így fogták el a Teréz körúti robbantót http://www.life.hu/news/20161020-terez-koruti-robbanto-igy-fogtak-el-a-gyanusitottat-video-keszult.htmlElfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint a Teréz körúton robbantott. Most egy felvétel is felkerült az akcióról. NewsOrigoHetvenszer közösült a rábízott fiúval a bébiszitterhttp://www.life.hu/news/20161020-hetvenszer-fekudt-le-a-kiskamasszal-a-bebiszitter.htmlHetvenszer közösült a rábízott fiúval a bébiszitter, aki állítása szerint viszonzottan szereti a nála négy évvel fiatalabb tinit. NewsOrigoTragédia! Halálra erőszakoltak egy 16 éves lányt (18+)http://www.life.hu/news/20161020-argentinaban-halalra-eroszakoltak-egy-16-eves-lanyt.htmlAzért a 16 éves lányért tartanak menetet Buenos Airesben, akit elkábítottak, és borzalmas kegyetlenséggel megerőszakoltak. A fiatal végül a kórházban halt bele sérüléseibe. NewsOrigoEgy volt polgármester fia a Teréz körúti robbantóhttp://www.life.hu/news/20161020-elfogtak-a-terez-koruti-robbantot-egy-volt-polgarmester-fia.htmlElkapták a TEK emberei a Teréz körúti robbantással gyanúsítható férfit egy Zala megyei településen. Az illető nyomára nem lakossági bejelentés után bukkantak, az elfogása a hosszas nyomozás eredménye. Végül egy csellel bizonyosodtak meg kilétéről, ezután ütöttek rajta otthonában. A férfit még az éjjel Budapestre szállították. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.