27 évvel a brutális gyilkosság elkövetése után találták meg a tettest

Forrás: Clay County Sheriff's Department -
gyilkosság Amerika féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 20 évvel ezelőtt holtan találtak egy fiatal lányt a vasúti sínek közelében Kansasben. A 18 évest leszúrták, és fejsérülést is szenvedett. A gyilkosságot 1989-ben követték el, de csak nemrég bukkantak az elkövető nyomára, aki feltehetően egy másik emberölést is elkövetett: 1994-ben két gyereke előtt lőtt agyon egy nőt.

Egy hideg, téli estén 1989-ben egy 18 éves lányt leszúrtak, és fejbe vertek. Sarah DeLeon 18 éves volt, holtan találták Kansasben a vasúti sínek mellett, az elkövetőt egészen eddig nem találta a rendőrség. Ám a napokban letartóztattak egy 48 éves nőt, akit a fiatal lány meggyilkolásával vádolnak, valamint feltételezik, hogy köze lehet egy másik halálásethez is. 1994-ben egy Diana Ault nevű nőt lőttek agyon két gyereke előtt, a nyomozók szerint ezt is Carolyn J. Heckert követte el.

Diana Ault, Carolyn J. Heckert, Sarah DeLeon Forrás: Clay County Sheriff's Department

A feltételezett gyilkos valószínűleg mindkét borzalmas tettét féltékenységből követte el. Az 1989-es esetben ugyanazzal a fiúval randizott, akivel a meggyilkolt Sarah DeLeon. 1994-ben pedig állítólag Diana Ault férjével volt kapcsolatban a vádlott. Annak idején egyik esetben sem tartóztattak le senkit, és azért kezdtek el újra nyomozni, mert új technológiák és DNS-minták állnak a rendelkezésükre. Sarah DeLeon édesanyja nyilatkozott is az üggyel kapcsolatban. "Alig tudom elhinni, hogy megtalálták. Addig nem is fogom, amíg nem látom a rendőrségi fotóját. Ő jó gyerek volt, nem volt ellensége, kivéve ezt a nőt" - mondta az anya.

A másik esetben az áldozat nővére nyilatkozott. Elárulta, nem volt titok, hogy Diana Ault férje sokszor félrelépett, és azt is, hogy a gyilkosság előtt a család kapott fenyegető telefonhívásokat egy nőtől. A férj természetesen már megbánta, hogy megcsalta akkor feleségét, és ha tehetné, helyet cserélne halott kedvesével. Carolyn J. Heckert, a két eset feltételezett elkövetőjét jelenleg fogva tartják Missouriban - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.