Fogadj örökbe: különleges kampánnyal keresnek gazdit a kutyusok

Forrás: Airbnb -
Airbnb örökbefogadás kutya Illatos út
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Online örökbefogadási kampány indult az Illatos úton élő kutyák számára: Dolly, Pupi, Bandita és a többiek három lakás hirdetéseit foglalták el, és alig várják, hogy valódi otthonra találjanak. Az örökbefogadók ráadásul most meg is kaphatják a meseszép lakások bármelyikét három napra, hogy ott jobban megismerhessék egymást újdonsült kedvencükkel.

Különleges módon keresnek végleges gazdát az Illatos úti kutyusoknak. Az „Otthont keresek" akció célja, hogy az örökbefogadást a közbeszéd tárgyává tegye: kutyát hazavinni most egyszerű, ingyenes és segítséget is kapunk hozzá.

Forrás: Airbnb

Az örökbefogadóknak ráadásul egy kis plusszal is kedveskednek: aki hazaviszi az Illatos úti kutyák bármelyikét, három napra kiveheti a három Airbnb-n szereplő lakás egyikét 2700 Ft/éj áron. Ez az Airbnb által engedélyezett legalacsonyabb ár.

Forrás: Airbnb

A lakások profiljain az árva kutyák elfoglalták a nappalit, a konyhát és még a fürdőszobát is – így várják, hogy elhagyhassák újdonsült gazdijukkal az Illatos utat, ahol folyamatos a helyhiány. Az összesen 94 férőhelyen sokszor 120-130 kutya és macska él. Ezért indult most ez a különleges örökbefogadási kampány.

Nem győzik hangsúlyozni: aki innen fogad örökbe állatot, két életet is megment.

Azét, akit hazavisz és azét is, aki a helyére érkezik és esélyt kap egy új otthonra.

Teréz körúti robbanás: Rádión kárt segítséget az egyik rendőrhttp://www.life.hu/news/20160926-eletveszelyesen-serult-tarsa-eletet-mentette-a-terez-koruti-robbantasban-megsebesult-rendor.htmlA Blikk információi szerint A. Szabina és V. László a két sebesült rendőr, akiknek a szombati Teréz körúti robbantás majdnem az életébe került.News--A rendőrök voltak a Teréz körúti robbantás célpontjai: "A rendőreimet ki akarták végezni"http://www.life.hu/news/20160925-a-rendorok-voltak-a-terez-koruti-robbantas-celpontjai-jelentette-be-papp-karoly-orszagos.htmlHázi készítésű repeszképző anyagokkal kombinált robbanószerkezet robbant szombat éjjel a fővárosi Teréz körúton - jelentette be Papp Károly országos rendőrfőkapitány vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón. "A rendőreimet ki akarták végezni" - fogalmazott. Az ügyet a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja. News--Megkéselték Délegyháza polgármesteréthttp://www.life.hu/news/20160925-megkeseltek-delegyhaza-polgarmesteret-eljaras-indult-emberolesi-kiserlet-miatt.htmlTöbbször megszúrta egy idős férfi a Pest megyei Délegyháza polgármesterét egy szombat esti helyi rendezvényen, a támadó ellen emberölési kísérlet miatt eljárás indult - tájékoztatta az alpolgármester és a rendőrség vasárnap az MTI-t. NewsOrigoElfogták a több halálos áldozatot követelő burlingtoni lövöldözés gyanúsítottját http://www.life.hu/news/20160925-elfogtak-a-tobb-halalos-aldozatot-kovetelo-burlingtoni-lovoldozes-gyanusitottjat-egy-huszeves-ferfit.htmlElfogták szombat este az Egyesült Államok északnyugati részén lévő Washington államban a több halálos áldozatot követelő, előző napi burlingtoni lövöldözés gyanúsítottját. News--Hatalmas robbanás történt Budapest belvárosábanhttp://www.life.hu/news/20160925-hatalmas-robbanas-tortent-budapest-belvarosaban-a-terez-korut-es-kiraly-utca-keresztezodeseben.htmlRobbanás történt szombaton késő este 22:30 körül a budapesti Teréz körúton, a Király utcai kereszteződésben lévő egyik földszinti üzlethelyiségben – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) és a rendőrség. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) két gyalogosjárőre megsérült, mindkettőjüket kórházba vitték. Úgy tudjuk, legalább egyikük, egy nő sérülése súlyos. News--10 állat, akik elmehetnének egy-egy világsztár dublőrének http://www.life.hu/news/20160922-vilagsztarokra-hasonlitanak-az-allatok-vicces-fotosorozat.htmlA fotók böngészése során egyre több hasonlóság tűnt fel köztük és szeretett sztárjaink között, így jött létre ez a vicces összeállítás. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.