Gyászol a magyar sportvilág: Elhunyt Onhausz Tibor

halál gyász FTC Onhausz Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életének 62. évében meghalt Onhausz Tibor, a Ferencváros saját nevelésű labdarúgója, aki a fővárosiakkal és a Győri ETO-val is bajnok volt, utóbbival, illetve a Siófokkal pedig kupát nyert.

Onhausz Tibor 1955. július 22-én született Budapesten, a Ferencváros saját nevelésű játékosaként 1974-ben került a felnőtt csapathoz, bár Dalnoki Jenő együttesében a kezdetekben nem volt alapember, az 1975-ös KEK-menetelés során öt mérkőzésen is pályára lépett, a Dinamo Kijev elleni vesztes döntőben Nyilasi Tibort váltotta az utolsó fél órára.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

A Fradiban összesen 53 mérkőzésen lépett pályára és 6 gólt szerzett.

1977-ben a Rába ETO-hoz igazolt, amellyel 1978–1979-ben Magyar Népköztársasági Kupát, 1981–1982-ben bajnoki címet nyert. 1982-től 1986-is Siófokon szerepelt, részese volt a másodosztályú klub 1984-es kupagyőzelmének. 1986 és 1989 között a Veszprém SE labdarúgója volt, végül onnan vonult vissza - írja az Origo.

Újabb éremeső! Katinka egyszerűen nem tud leállnihttp://www.life.hu/news/20160826-uszo-vk-arom-aranyat-nyert-hosszu-katinka-a-nyitoverseny-elso-napjan.htmlHárom számban győzött pénteken Hosszú Katinka az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának nyitóállomásán, Chartres-ban. News--Villámcsapás, pókcsípés, kígyóharapás - A férfi, aki mindent túlélhttp://www.life.hu/news/20160826-kyle-cook-4-ev-alatt-tulelt-egy-villamcsapast-egy-kigyomarast-es-egy-pokcsipest.htmlA sors kegyeltje az a floridai férfi, aki az elmúlt négy évben egy villámcsapást, majd egy mérges pók csípését, legutóbb pedig egy mérges kígyó harapását élte túl. NewsOrigoKészülj az izzasztó napokra: igazi kánikulára számíthatsz! http://www.life.hu/news/20160826-idojaras-elorejelzes-a-hetvegere-kanikula-varhato-hasznald-ki.htmlKevesebb kalória és koffein, több folyadék és ásványi anyag - ha szeretnénk egészségesebben átvészelni ezeket a napokat, jobb megfogadni ezeket a tanácsokat. NewsThinkstockÍgy kért segítséget a lány, akit az ISIS elrabolt - videóhttp://www.life.hu/news/20160826-nyilvanossagra-hoztak-a-videot-melyben-kayla-mueller-az-isis-tusza-segitseget-ker.htmlAz amerikai segélymunkást, Kayla Muellert 2013-ban ejtette túszul az Iszlám Állam dzsihadista szervezet. Két évvel később Barack Obama is megerősítette: a lány meghalt. NewsOrigoElhunyt Rudy van Gelder, a dzsessz egyik csillagahttp://www.life.hu/news/20160826-elhunyt-rudy-van-gelder-a-dzsessz-vilaganak-legjelentosebb-hangmernoke.htmlElhunyt 91 évesen Rudy van Gelder amerikai hangmérnök, akinek nevéhez a dzsessztörténet legjelentősebb albumainak sokasága fűződik. NewsOrigo140 milliós tartozás miatt perlik a kajakosaink a minisztériumothttp://www.life.hu/news/20160826-140-millio-forint-tartozas-miatt-perlik-a-kajakosaink-a-miniszteriumot.htmlA kajak-kenusok szerint a 2013-as világjátékokon elért eredményeikért 140 millió forintnyi jutalommal tartozik nekik az Emberi Erőforrások-minisztériuma. Az EMMI azonban azzal védekezik, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság a jogszabályban előírt határidőn túl hozta meg a jutalmazottakról szóló döntését. NewsMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.