magyar válogatott futball Király Gábor Gera Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar labdarúgó-válogatott két rangidőse, a 40 éves Király Gábor és a 37 esztendős Gera Zoltán nem kívánt arról beszélni, folytatják-e a válogatottban. 

"Majd meglátjuk" - válaszolta a jövőjét firtató kérdésre a kapus, aki eddig 107-szer lépett pályára a válogatottban, ezzel pedig magyar rekorder. A focista 40 évesen és 86 naposan minden idők legidősebb játékosa, aki pályára lépett Eb-meccsen - írja az Origo.

Forrás: AFP

Király korábban azt mondta, ő soha nem fogja lemondani a válogatottságot, amíg hívják, áll a magyar csapat rendelkezésére. Gera Zoltán, a Ferencváros 93-szoros válogatott középpályása jövőbeli szereplésével kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy Bernd Storck szövetségi kapitánnyal még meg kell beszélnie.

Tragédia! Elhunyt a világhírű német színész, Götz Georgehttp://www.life.hu/news/20160627-gotz-george-nemet-szinesz-a-sztar-rovid-betegseg-utan-hunyt-el-tragedia.htmlA Tetthely című sorozat Schimanski felügyelője rövid betegség után június 19-én hunyt el - közölte a sajtóval vasárnap este egy munkatársa. News--Belgium kiejtett minket az EB-ről - Szépen játszott, de kikapott a magyar válogatotthttp://www.life.hu/news/20160626-belgium-gyozott-magyarorszag-ellen-a-2016os-futball-europa-bajnoksag-nyolcaddontojeben.htmlBelgiummal játszotta a magyar válogatott nyolcaddöntős meccsét a 2016-os futball-EB-n. Kiestünk. News--Az amerikaiak több mint kétharmada szerint elfogadható az eutanáziahttp://www.life.hu/news/20160626-az-amerikaiak-tobb-mint-ketharmada-szerint-elfogadhato-az-eutanazia.htmlAz amerikaiak 69 százaléka szerint az eutanázia elfogadható, és a megkérdezettek több mint fele támogatná az orvosi segítséggel nyújtott eutanáziát - derült ki a Gallup frissen publikált közvélemény-kutatásából.News--3 milliós bírságot kapott a levéltár a Kiss-ítélet kiadása miatthttp://www.life.hu/news/20160626-3-millios-birsag-a-kiss-itelet-kiadasa-miatt.htmlA Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság szerint Budapest Főváros Levéltára jogellenesen adta ki egy újságírónak a Kiss László - az úszók volt szövetségi kapitánya - és társai által elkövetett bűncselekmény ügyében 1962-ben meghozott ítéletet.NewsOrigoBernd Storck elárulta, hogy mi a magyar válogatott titka http://www.life.hu/news/20160624-bernd-storck-magyar-valogatott-ezert-ilyen-jok-a-fiuk-a-palyan-elarulta-a-titkot-az-edzo.htmlAz elmúlt napokban igazi "szupersztárrá" váltak a magyar fiúk nemcsak Magyarországon, de a világon is. A csapat szövetségi kapitánya a Népszabadságnak adott interjújában elmondta, hogy a sikeresen összekovácsolódott közösség nagyon sokat tud nyomni a latba. News--Újabb dicsőség a magyar csapatnak - Gera gólja nyerte az UEFA szavazásáthttp://www.life.hu/news/20160625-gera-golja-nyerte-az-uefa-szavazasat.htmlAz UEFA oldalán szavazást indítottak arról, melyik volt a legszebb gól eddig az Eb csoportköreiben. A csoportkör vége után lehetett voksolni szombat délelőtt 11-ig, a legtöbb szavazatot pedig a magyar játékos, Gera Zoltán kapta. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.