Kiakadt a világ a népszerű tévés sebész viselkedésén - Rátámadt a lányára

Forrás: Thinkstock -
erőszak bántalmazás bíróság sebész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutális támadás áldozata lett egy 22 éves lány, ráadásul a saját apjának "hála". A sebész egyébként nemcsak a szakmájában elismert, hanem egy népszerű tévéshow-ban is megfordult.

„Fel sem emeltem a hangom, az apám mégis elkezdett ütlegelni. Sikítottam, amíg ütött, sikítottam, hogy hagyja abba. Megragadott a nyakamnál fogva, és azt ordította, megöllek!” - mesélte Huda, aki a 2014 szeptemberében elszenvedett incidens miatt agyrázkódást szenvedett, és azóta probléma van a látásával is.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A Manchesterben élő sebész, Basil Ammori- akit a tévénézők az Embarrassing Bodies, azaz a "Ha ciki, ha nem, beteg vagy!" című orvosi doku-realityben láthattak - azután esett neki lányának, hogy a 22 éves Hudát feldühítette apja új párja. A férfi ugyanis

egy lányánál fiatalabb nőért hagyta el a feleségét.

A konfliktus állítólag akkor kezdődött, amikor Ammori új párjának fotója egy szexoldal hirdetései közt jelent meg, a férfi pedig volt feleségét gyanúsította meg a dologgal, ami végül egy vitává fajult, a lánya pedig lek*rvázta a nőt, ekkor a sebész rátámadt. A férfi tárgyalása jelenleg is tart - írja a Telegraph.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.