Meghalt a TV2 egyik legismertebb riportere, Wels Péter Mátyás

Forrás: Facebook/Wels Péter Mátyás -
halál TV2 riporter Wels Péter Mátyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életének 47. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt a Tények egyik riportere. Mátyás 1999 óta dolgozott a csatornánál, így rengeteg interjút és riportot készített. 

A csatorna közleménye szerint Wels Péter Mátyást hiába hívták a munkatársai telefonon, nem érték el, ezért kedd délelőtt a kollégái felkeresték otthonában. Mivel a csengetésre nem nyitott ajtót, a tűzoltókat és a mentőket is értesítették a barátai, így sikerült bejutni a lakásba, sajnos már későn. A TV2 osztozik a család gyászában, és Wels Péter Mátyást saját halottjának tekinti. Múlt pénteken szintén egy TV2-s riporter, az ATV csapatához frissen csatlakozott Szabó Tibor hunyt el, miután rosszul lett a munkahelyén.

Forrás: Facebook/Wels Péter Mátyás

A szakértő szerint az idei matekérettségi könnyebb volt a tavalyinálhttp://www.life.hu/news/20160503-kozepszintu-matekerettseg-a-szakerto-szerint-nem-volt-nehez-valoszinusegszamitas.htmlEgy szakértő szerint az idei első feladatsor könnyebb, a második rész pedig közepesen nehéz volt az idei matekérettségin, melyen akadtak nem egyértelmű feladatok is. News--Tragédia! Súlyos balesetben meghalt Farkas Linda tűzartistahttp://www.life.hu/news/20160502-sulyos-balesetben-meghalt-farkas-linda-tuzartista.htmlA szombathelyi Farkas Linda Facebook-oldalán közölték, hogy a Magma Tűzszínház néven előadó artista elhunyt, miután két hónapig küzdöttek az életéért. News--Magyar vadászgépek kísérték ki a British Airways egyik járatát a légtérbőlhttp://www.life.hu/news/20160430-a-british-airways-dubaji-jarata-miatt-riasztottak-a-magyar-gripeneket.htmlA British Airways szabályt sértő utasszállító repülőgépe miatt riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit szombaton. A vadászgépek kikísérték az utasszállítót.NewsOrigoWow! Katalin hercegné a brit Vogue címlapján pózolhttp://www.life.hu/news/20160501-katalin-hercegne-vilmos-herceg-neje-a-vogue-magazin-cimlapjan-pozol.htmlKatalin hercegnő magabiztosan mosolyog vissza az olvasókra a Vogue brit kiadásának címlapjáról. News--Gyilkosság? Egy férfi holttestére bukkantak a rendőrök Tiszakécskénhttp://www.life.hu/news/20160501-megoltek-egy-ferfit-tiszakecsken-1.htmlEgy férfi holttestére bukkant a rendőrség szombat este egy tiszakécskei házban. A nyomozók szerint emberölés történt. News--Újra terítéken a Maradj talpon! műsorban elhunyt lány ügyehttp://www.life.hu/news/20160430-ujra-teriteken-van-a-maradj-talpon-musorban-elhunyt-lany-ugye.htmlMagához a miniszterelnökhöz fordult a Maradj talpon! című vetélkedő forgatása közben elhunyt Dobos Kinga élettársa, Boda Sándor.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.