Megható! Így zajlott Michael Jackson és Diana első találkozása

Michael Jackson videó megható találkozás Diana hercegnő énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
30 évvel ezelőtt, 1988. július 16-án a brit trónörökös, Károly herceg, és felesége találkozhattak a legendás popsztárral. Az erről készült felvétel nyilvánosságra került. 

A videó nagyon megérintette mindkét fél rajongótáborát, hiszen már egyikőjük sincs az élők között. Korábban több hír is szárnyra kapott, hogy Diana különösen vonzódott az énekeshez, de ezt sosem sikerült bebizonyítani. A királyi család a londoni Wembley arénában látogatta meg a pop királyát, ahol néhány percig még beszélgettek is egymással.

Jackson nemcsak három albumát adta ajándékba a családnak, de még Harry és Vilmos hercegnek is küldött egy-egy bőrdzsekit.

A jótékonyságról sem feledkeztek el, és az énekes egy csekket is átnyújtott, mellyel Diana alapítványát szerette volna támogatni.

Vannak még túlélők a romok alatt a tajvani földrengés után http://www.life.hu/news/20160207-mentocsapatok-tagjai-kutatnak-tulelok-utan-a-tajvani-foldrenges-utan-tuleloket-keresnek.htmlTizennyolcra emelkedett a szombat hajnali természeti katasztrófa halálos áldozatainak száma, 152 embert még nem találnak a legsúlyosabban érintett Tajnan városban. A mentőegységek vasárnap még hallottak életjeleket a 17 emeletes lakóház romjai közül. News--Újabb titok derült ki Diana hercegné halálárólhttp://www.life.hu/news/20160108-diana-hercegne-halalarol-folytatott-telefonbeszelgetes-reszletei-kerultek-nyilvanossagra.htmlNyilvánosság elé került annak a Tony Blair és Bill Clinton között folytatott telefonbeszélgetésnek a leirata, amelyben a brit miniszterelnök és az amerikai elnök Diana hercegné tragikus autóbalesetéről őszintén beszél egymással. NewsAFPMeghalt Raphael Schumacher - Öngyilkosság vagy gyilkosság történt?http://www.life.hu/news/20160206-meghalt-raphael-schumacher-olasz-szinesz.htmlMeghalt a fiatal olasz színész, aki színpadi felakasztása után kómába esett. News--5 meglepő tény, amit nem tudtál a születésnapos Mária királyi hercegnőrőlhttp://www.life.hu/news/20160205-maria-dan-kiralyi-hercegnorol-5-meglepo-dolog-amit-nem-tudtal.htmlFebruár 5-én ünnepli 44. születésnapját Dánia jövőbeli királynéja, Mária hercegnő. Íme 5 dolog, amit eddig biztosan nem tudtál a kifinomult stílusáról, megjelenéséről és kiegyensúlyozottságáról ismert európai hercegnőről. News--Óriási botrány! Diana haját árulják az internetenhttp://www.life.hu/news/20151012-diana-hercegno-hajat-aruljak-az-interneten.htmlAz autóbalesetben életét vesztett Diana hercegnő haját árulják népszerű aukciós oldalkon. NewsNorthfotoKiállítják Diana hercegné egyik ikonikus ruhadarabjáthttp://www.life.hu/news/20160113-diana-hercegne-egyik-ikonikus-ruhadarabjat-kiallitjak-a-kensington-palota-kiallitasan.htmlDiana hercegné palackzöld színű bársony ruhája is helyet kap majd azon a rendhagyó kiállításon, amelynek a Kensington-palota ad otthont. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.