Sokkoló! Szülei attól rettegnek, hogy szexrabszolgát csinálnak az eltűnt Timiből

Forrás: Facebook/ Eltűnt gyerekek -
szex szexrabszolga csellengők eltűnés Bodó Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy búcsúlevelet is hátra hagyott a néhány napja eltűnt fiatal lány, Bodó Tímea, aki arra kérte szüleit benne: ne keressék. Családja attól tart, hogy a férfi, aki megszöktette a lányt, szexrabszolgát csinál majd belőle.  

Szülei belebetegedtek a bánatba, amióta Timi eltűnt. Édesanyja a Blikknek úgy nyilatkozott, sokkot kapott, amikor szeptember 3-án reggel üresen találta Timi ágyát. Az anya szerint lánya nagyon furcsán viselkedett eltűnése előtt, a család arra gyakakszik, hogy egy férfi szöktette meg.

Forrás: Facebook/ Eltűnt gyerekek

A család szerint Timi összebarátkozott egy külföldi fiatalemberrel, aki Budaörsön lakik. A lány, eltűnése előtt néhány nappal, ennek a fiúnak a bátyjával találkozott. Timi édesanyja megpróbálta elérni a fiút, aki nem volt hajlandó segíteni, sőt ellenségessé vált. Az édesanya legnagyobb félelme az, hogy lányából szexrabszolát csinálnak, akik magukkal csalták.

Diana tényleg terhes volt a balesetkor - Nyilvánosságra kerültek a boncolás eredményeihttp://www.life.hu/news/20150905-diana-terhes-volt-a-balesetkor-a-hivatalos-boncolasi-eredmenyek-szerint.html18 évvel a hercegnő halála után nyilvánosságra kerültek a boncolási adatok, melyek megerősítették: Diana terhes volt a baleset pillanatában, mely kioltotta az életét. News--Megható! Terápiás kutyákat simogathattak a menekültekhttp://www.life.hu/news/20150904-terapias-kutyakat-simogattak-a-menekultek.htmlA Life.hu olvasója levélben mesélte el kedves történetét: terápiás kutyákkal csalt mosolyt a menekült gyerekek arcára.News--Íme, a legújabb őrület: a kopaszdinnyehttp://www.life.hu/news/20150904-a-kopaszdinnye-a-legujabb-orulet.htmlA dinnyeszezon legvégén még kipróbálhatod ezt az elképesztő ötletet, ami egy kora őszi kerti partin nagyot üthet.News--Parádés visszatérésre számíthatunk Harry hercegtőlhttp://www.life.hu/news/20150903-harry-herceg-is-reszt-vesz-az-angol-legiero-emlekrepulesen.htmlA brit trónörökös hamarosan hazatér afrikai szolgálatából, és nemsokára a levegőben láthatják viszont alattvalói az angol légierő emlékrepülésén.News--Interjút adott a tengerbe fulladt szír kisfiú nagynénjehttp://www.life.hu/news/20150904-a-tengerbe-fulladt-szir-kisfiu-kanadaban-elo-nagynenje-interjut-adott-a-cnn-nek.htmlTima Kurdi Kanadába akarta menekíteni Szíriában élő családját. Bár a kanadai hatóságok elutasították a menedékkérelmüket, a család mégis rászánta magát a végzetes tengeri útra Európába.News--Elképesztő fotók! 40 kiló gyapjút növesztett az évekre elkóborolt juhhttp://www.life.hu/news/20150903-40-kilo-gyapjut-novesztett-az-evekre-elkoborolt-juh.htmlHarminc pulóver elkészítéséhez elegendő gyapjúval került elő Chris, az évekkel ezelőtt elkóborolt merinói juh Ausztráliában.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.