Elhunyt a Született feleségek sztárja

Forrás: AFP/Chelsea Lauren -
Jack Carter halál Született feleségek műsorvezető Vészhelyzet Helyszínelők meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jack Carter színészt és műsorvezetőt 93 évesen, Beverly Hills-i otthonában ért a halál.

Meghalt Jack Carter - írja az Origo. A színész és műsorvezető az ötvenes években kezdte pályáját a Broadway-n, később saját nevével indult show-t vezetett, a The Saturday Night Revue with Jack Cartert.

Forrás: AFP/Chelsea Lauren

Számos sorozatban vendégszerepelt, többek között az első orvosi sorozatként számon tartott Dr. Kildare-ben, a hatvanas évekbeli Batmanben, a Vészhelyzetben, a Helyszínelőkben, a Monk, a flúgos nyomozóban, és a Született feleségekben.

A tunéziai hotel dolgozói megpróbálták elállni az utat, hogy ne öljék meg a vendégekethttp://www.life.hu/news/20150629-a-tuneziai-hotel-dolgozoi-megprobaltak-megvedeni-a-vendegeket.htmlA brutális terrortámadás túlélőinek elmondása szerint a hotel dolgozói élő pajzsként próbálták védeni a vendégeket. News--Elhunyt a híres rocksztárhttp://www.life.hu/news/20150630-meghalt-a-yes-zenekar-basszusgitarosa.htmlMeghalt a Yes zenekar híres basszusgitárosa, Chris Squire. Rajongók és szakmabeliek gyászolják. News--Eltemették a Germanwings katasztrófát okozó másodpilótáthttp://www.life.hu/news/20150630-eltemettek-a-germanwings-legi-katasztrofat-okozo-masodpilotat-andreas-lubitzot.htmlCsendesen, a nyilvánosságtól távol, szűk körben helyezték örök nyugalomra Andreas Lubitzot hétfőn szülővárosában, Montabaurban.NewsAFPHalálra ítélték a magyar tanárnő gyilkosát Abu-Dzabibanhttp://www.life.hu/news/20150630-halalra-iteltek-ibolya-ryan-magyar-tanarno-gyilkosat-abu-dhabiban.htmlBűnösnek találták és halálra ítélte a bíróság Alaa al-Hashemit, aki tavaly decemberben egy konyhakéssel végzett a magyar származású Ibolya Ryannel egy bevásárlóközpont mosdójában.NewsOrigoHűha! Megdöbbentő dolgot kért a pápahttp://www.life.hu/news/20150629-a-papa-boliviaba-latogat-koka-levelet-kert.htmlHamarosan Bolíviába látogat Ferenc pápa, aki az ország kulturális minisztere, Marko Machicao szerint pápától szokatlan dolgot kért.News--Melegszik az idő, érkezik a hőséghttp://www.life.hu/news/20150630-az-idojaras-elorejelzes-szerint-keddtol-melegszik-az-ido-es-egyre-nagyobb-hoseg-varhato.htmlNapközben az eleinte még felhős keleti országrészeken is felszakadozik a felhőzet, így délutánra már hazánk egész területén napos, meleg idő várható 29 fokos csúcshőmérséklettel.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.