104 évesen elhunyt a magyar művész

Forrás: Youtube -
halál karmester Kristóffy Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú betegség után, 104 évesen elhunyt Kristóffy Imre szalon- és tánczenész, a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. egykori karmestere.

Kristóffy Imre a könnyűzene minden területén otthonosan mozgott. Dzsessz-zenekarokat alakított és vezetett, alapító tagja volt a Magyar Rádió Stúdió 11 nevű zenekarának.

Forrás: Youtube

Karmesterként és muzsikusként bejárta a világot. Május 3-án, 104 évesen hunyt el.

Kidobták a szoptató anyát a Nyugati téri Mekibőlhttp://www.life.hu/news/20150522-penteken-a-nyugati-teri-gyorsetteremben-szoptato-flashmobot-szerveznek.htmlEgy anya engedélyt kért a Nyugati téri McDonald's étteremben, hogy megszoptathassa gyerekét, de a biztonsági őr kitessékelte onnan, főnöke utasítására. Péntekre szoptató anyukák szerveznek flashmobot a gyorsétteremhez. News--Döbbenetes! Az utcán köthet ki Faludy György hagyatékahttp://www.life.hu/news/20150522-faludy-gyorgy-kolto-hagyateka-az-utcara-kerulhet-faludy-fanni-eladosodott.htmlEgy 40 négyzetméteres panellakásban tárolja a költőgéniusz személyes ereklyéinek egy részét az özvegye, Faludy Fanny. A relikviák döntő többségének ugyanakkor nincs helye, így félő, hogy azok az utcán kötnek ki.News--Rossz idő lesz egész hétvégén! Esős, borús pünkösd elé nézünkhttp://www.life.hu/news/20150522-rossz-ido-lesz-egesz-hetvegen-esos-borus-lesz-a-punkosd.htmlA hosszú hétvége időjárása sajnos semmilyen szabadtéri programnak nem kedvez. Esős, borús napok várhatóak, néhol napközben is csak 13 fokig melegszik a levegő.News--Napi szexi! Patrick Schwarzenegger irtó jó pasihttp://www.life.hu/news/20150521-patrick-schwarzenegger-arnold-schwarzenegger-fia-nagyon-szexi-pasi.htmlArnold Schwarzenegger fia ugyanolyan szívtipró lett, mint az apja – a kettő együtt pedig csak hab a tortán.News--Meghalt a legendás énekes fiahttp://www.life.hu/news/20150521-meghalt-a-legendas-enekes-mike-oldfield-fia.htmlA rocklegenda, Mike Oldfield fia munkahelyén esett össze és hirtelen meghalt. News--Részegen randalírozott a stúdióban Bill Murrayhttp://www.life.hu/news/20150521-bill-murray-reszegen-esett-le-egy-szekrol-miutan-kiugrott-egy-hatalmas-tortabol-a-letterman-showban.htmlA híres színésznek nehéz volt a tegnap estéje. David Lettarmann utolsó showjának vendége volt, ahol nagyon kitett magáért. Ezután egy másik stúdióban is jelenése volt, ahol már annyira el volt ázva, hogy lezúgott a székről.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.