Robert Z'Dar halál Tango és Cash
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívrohamban halt meg a 64 éves Robert Z'Dar, amerikai színész. 

Z'dar eredetileg Robert J. Zdarsky-ként született Chicagóban, rengeteg horrorfilmben játszott, ezek közül a legismertebbek a Mániákus zsaru három része, és az 1991-es Samurai Cop volt. Ez utóbbinak a folytatását forgatta volna hamarosan.

Robert Z'Dar, Tango és Cash Forrás: InterCom

Legtöbben a Tango és Cash című filmben nyújtott alakításáért emlékeznek rá. 64 évesen érte a halál.

Patrick Sondheimer - A pilóta, aki a végsőkig próbálta megmenteni a Germanwings utasok életéthttp://www.life.hu/news/20150401-patrick-sondheimer-pilota-az-andreas-lubitz-miatt-szandekosan-lezuhant-germanwings-gepet-menteni.htmlPatrick Sondheimer volt a tragikusan lezuhant Germanwings gép kapitánya, aki az utolsó pillanatig küzdött azért, hogy a másodpilóta ne tudja megölni a gép utasait és személyzetét. NewsOrigoSztrájkra készülnek Erzsébet királynő alkalmazottai http://www.life.hu/news/20150401-erzsebet-kiralyno-alkalmazottai-lazadasra-keszulnek.htmlII. Erzsébet angol királynő nagyjából 100 embert alkalmaz, akik nagy sztrájkra készülnek. News--Mekkora mázlista! Ez a férfi egy kádban fürödhetett Beckhammelhttp://www.life.hu/news/20150331-david-beckham-egyutt-furdott-james-corden-komikussal.htmlNők milliói irigykedhetnek a Brit komikusra, James Cordenre, aki olyat tett, amit évek óta csak Victoria Beckham érdemelt ki. NewsOrigo"Szegény fiú az M1-en!" - Kertész Zsuzsa csalódottan kapcsolta ki a tévét http://www.life.hu/news/20150331-kertesz-zsuzsa-interjut-adott.htmlKertész Zsuzsa ötven évvel ezelőtt írta alá első szerződését a Magyar Rádióban, kilenc évvel később pedig a Magyar Televízió munkatársa lett. Jellegzetes hangjára máig felkapják a fejüket az emberek. Az Origónak adott interjút. NewsOrigoSokkoló! Emberarcú bárány születetthttp://www.life.hu/news/20150330-emberarcu-barany-szuletett-dagesztanban.htmlDagesztánban látott napvilágot az egyik legfurább szerzet, az emberarcú bárány. NewsThinkstockNem csak a húszéveseké a világ - Nagymamák szépségversenye Mexikóbanhttp://www.life.hu/news/20150327-nagymamaknak-szepsegversenyt-rendeztek-mexikoban.htmlTermészetesen nemcsak a fiatal nők lehetnek szépek, hanem a nagymamák is. Mexikóban idősebb nők mérettették meg magukat a nagymamák szépségversenyén.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.