Bódi Sylvi hatalmas túrát tett, elképesztő élményben volt része

séta Anglia Bódi Sylvi utazás túra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi média nélkül életét Bódi Sylvi, ennek ellenére néhány élményt megoszt követőivel. Most Angliába utazott, ahol elképesztő túrát tett barátnőjével. 

"Csodálatos "kis" túrát adtunk be a barátnömmel. Zennorból gyalog mentünk át St.Ives-ba a part mentén haladva. A keskeny út 10 kilométer volt emelkedőkkel és lejtőkkel tarkítva. Végig az óceánnal párhuzamosan haladtunk, magasan, fenn a szirteken, ahonnan lélegzetelállító kilátásban volt részünk. Csodás tájakon haladtunk át! Mindenfelé vadvirágok, szeder bokrok és sok-sok zöld" - írta posztjában Bódi Sylvi, aki az utóbbi időben tudatosan távolodott el a közösségi médiától, néhány poszt erejéig azonban visszatér, hogy tudassa követőivel, hova utazik.

Úgy tűnik, tökéletes helyet talált ahhoz, hogy egy kicsit önmagára figyeljen, a festői Angliában jár. Azt is leírta posztjában, hogy a túrán egy lélekkel sem találkoztak, a biztonság kedvéért zseblámpát is vittek magukkal, félő volt ugyanis, hogy későn érnek majd haza. Így azonban a naplementét is volt alkalmuk megcsodálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.