Ilyen volt Zimány Linda luxusnyaralása: fotók

Míkonosz luxus Görögország Zimány Linda nyaralás Santorini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görögországban nyaral éppen Zimány Linda, a mesés helyekről pedig rengeteg képet posztol.

Egyik ámulatból a másikba estek Zimány Linda követői: a csinos modell az elmúlt napokat a mesés Görögországban töltötte és tölti, nyaralásáról pedig bőszen posztol fotókat a közösségi oldalára is.

Először Santorinin járt, majd Míkonoszt is meghódította. Persze ő maga is csodásan nézett ki, szebbnél szebb szettekbe bújt.

Mutatunk is néhányat a képei közül!

Last day in Santorini But another amazing location is waiting for me tomorrow dress by @rococosand_

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Mykono... dress by @zimmermann #greeksummer #mykonos #summerineurope #greece #zimmermann #fashion #blonde #travelgram #traveller

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Lengyel Tamás, A mi kis falunk szereplője megmutatta átalakulását: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-lengyel-tamas-a-mi-kis-falunk-szereploje-megmutatta-atalakulasat-video.htmlJellegzetes haj és bajusz: kemény munka eredménye, mire Lengyel Tamás Bodri Györgyé alakul A mi kis falunk című sorozat kedvéért. Videón mutatta meg, hogyan változtatják át a forgatások előtt. TV + SztárokOrigoSztárok, akikről nem tudtad, hogy sztriptízeltek: Brad Pitt és Lady Gaga is vetkőztekhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-sztarok-akikrol-nem-tudta-hogy-sztriptizetek-brad-pitt-es-lady-gaga-is-vetkoztek.htmlA ma már luxusban élő sztárok is voltak egykor nélkülözők, akik igyekeztek minden lehetőséget megragadni, amivel pénzt tudtak keresni. Sokan a sztriptízt választották, hiszen ezzel viszonylag gyorsan lehet nagy összeget keresni. Még Brad Pitt is rákényszerült a vetkőzésre, de Catherine Zeta-Jones is ledobta magáról a textilt egy kis pénzért. TV + Sztárok--Minden koncertjét lemondta Demi Lovatohttp://www.life.hu/sztarok/20180810-minden-koncertjet-lemondta-demi-lovato.htmlDemi Lovato túladagolása után bevonult a rehabra, ezért a hírek szerint lemondta turnéjának fennmaradó állomásait. TV + Sztárok--Ben Affleck a villája előtt álló mobilvécét használta: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-ben-affleck-a-villaja-elott-allo-mobilvecet-hasznalta.htmlBen Affleck ugyan pár lépésnyire volt saját, 20 millió dollárt érő villájától, mégis az építőmunkások számára kitelepített mobilvécét használta. TV + Sztárok--Whitney Houston születésnapján emlékeztek meg a sztárok az énekesnőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-whitney-houston-szuletesnapjan-emlekeztek-meg-a-sztarok-az-enekesnorol.htmlTöbb mint hat éve nincs köztünk Whitney Houston, a világ egyik leghíresebb és legsikeresebb énekesnője. Hiányát azonban az idő nem feledtette sem a rajongókkal, sem a kollégáival és barátaival. Whintey Houston augusztus 9-én lett volna 55 éves, ez alkalomból sok sztár emlékezett meg róla kifejezve, hogy még most, ennyi idő után is nagyon hiányzik mindenkinek. TV + SztárokAFPSchobert Norbi arról mesélt Kasza Tibinek, mennyire megijedt egy kislánytól: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-schobert-norbi-arrol-meselt-kasza-tibinek-mennyire-megijedt-egy-kislanytol-video.htmlKasza Tibi Pénzt vagy éveket című műsorában mesélte Schobert Norbi, hogy halálra rémült kislánya osztálytársától.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.