Kiderült, melyik Európa 15 legkedveltebb városa

Forrás: AFP/Manuel Cohen -
Olaszország Spanyolország utazás Budapest város Európa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nyilvános a rangsor, amiből kiderül, idén mely város lettek Európa legkedveltebb helységei. Budapest előkelő helyen szerepel, de számos meglepetés is akad. 

Úgy tűnik, hogy Spanyolország és Olaszország tartolt abban a rangsorban, mely Európa legkedveltebb városait listázza. A Time magazin szerint minden évben turistákat kérnek meg, hogy értékeljék például a szálláshelyeket, fürdőhelyeket és a látnivalókat. Így alakul ki a rangsor, melyben most Budapest az előkelő 7. helyet foglalja el. Ezzel megelőzve olyan településeket, mint Velence vagy Liszabon.

Olaszország és Spanyolország tarolt a listán Forrás: AFP/Manuel Cohen

Íme a lista:

  1. Firenze, Olaszország
  2. Barcelona, Spanyolország
  3. Róma, Olaszország
  4. San Sebastián, Spanyolország
  5. Krakkó, Lengyelország
  6. Sevilla, Spanyolország
  7. Budapest, Magyarország
  8. Siena, Olaszország
  9. Isztambul, Olaszország
  10. Velence, Olaszország
  11. Prága, Csehország
  12. Edinburgh, Skócia
  13. Madrid Spanyolország
  14. Párizs, Spanyolország
  15. Lisszabon, Portugália
New Yorkban járt Rubint Réka és Lara: a Reggeliben tartottak élménybeszámolóthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180804-new-yorkban-jart-rubint-reka-es-lara-a-reggeliben-tartottak-elmenybeszamolot.htmlRubint Réka és lánya, Lara úgy döntöttek, öt napra kettesben elutaznak New Yorkba. Minden rendben is volt addig, amíg kiderült, hogy az otthon maradt családfő nem találja a helyét a felesége és lánya nélkül. UtazásOrigoPucéran fetrengenek az iszapban a fesztiválozók (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20180803-puceran-fetrengenek-az-iszapban-a-fesztivalozok.htmlLengyelországban minden nyáron megrendezik azt a fesztivált, amelynek egyik legkülönlegesebb programján a fesztiválozók belevetik magukat az iszapba.Utazás--Less be Marilyn Monroe hotelszobájába!http://www.life.hu/lifeutazas/20180802-less-be-marilyn-monroe-hotelszobajaba-new-york.htmlBárki kibérelheti azt a hotelszobát, amelyben Marilyn Monroe élt férjével. Utazás--Liptai Claudia bikinis fotót mutatott magárólhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180802-liptai-claudia-bikinis-fotot-mutatott-magarol.htmlLiptai Claudia szokásától eltérően mutatott magáról egy bikinis fotót a követőinek. UtazásOrigoVajna Tímeát megtréfálta a légiközlekedés, nem jöhetett hazahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180801-vajna-timeat-megtrefalta-a-legikozlekedes-nem-johetett-haza.htmlNyaralni utazott Vajna Tímea, ám az utazás vége nem sült el túl jól. A légiközlekedéssel akadtak gondjai. A repülőtéren loholva osztotta meg szenvedéseit követőivel. UtazásOrigoMeghalt egy magyar hegymászó az Alpokbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180731-meghalt-egy-magyar-hegymaszo-az-alpokban-mont-blanc.htmlÉletét vesztette egy 40 éves magyar hegymászó az Alpokban. Lezuhant és az orvosok már nem tudtak segíteni rajta. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.