Ezért nem érkeznek nyaralós lesifotók Katalinról és Vilmosról

Forrás: instagram.com/kensingtonroyal/ -
Mustique Katalin hercegné Vilmos herceg nyaralás lesifotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, miért nem láthatunk lesifotókat Katalin hercegné és Vilmos herceg nyaralásáról.

Épp nyaralását tölti Katalin hercegné és Vilmost herceg, az alattvalók pedig tűkön ülve várják, hogy végre láthassanak egy-két lesifotót a párról. De mindhiába: kevés az esély rá, hogy bármi is kiszivárogjon a kiruccanásukról. Ennek egyetlen oka van, a szigeten, Mustique-on rendkívül figyelnek a diszkrécióra.

A HELLO magazin azt írja, a szigetre érkező látogatók mindegyikének be kell magát regisztrálnia, hogy a biztonsági szolgálat emberei tudják, kik tartózkodnak ott. Ráadásul vannak olyan területek, ahova egyszerű turisták, napi látogatók nem is léphetnek.

Van külön leszállópálya a hírességeknek, és a lakosztályok is úgy vannak kialakítva, hogy rengeteg fa legyen körülöttük, ne lássanak be hozzájuk illetéktelenek.

Szinte biztos, hogy nem készülnek lesifotók Vilmosról és Katalinról Forrás: instagram.com/kensingtonroyal/
Pamela Anderson kiejlentette, hogy elhagyhatja őt szerelme, ha már nem néz ki jólhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-pamela-anderson-kiejlentette-hogy-elhagyhatja-ot-szerelme-ha-mar-nem-nez-ki-jol.htmlPamela Anderson egy nála 19 évvel fiatalabb focistával alkot egy párt, de a színésznő nem számít arra, hogy életük végéig együtt lesznek: kijelentette, elhagyhatja őt párja, ha már nem néz ki jól. TV + Sztárok--Kiderült, hogy Meghan Marklevagy Harry herceg a dominánsabb a kapcsolatukbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-kiderult-hogy-meghan-markle-vagy-harry-herceg-hordja-e-a-nadragot.htmlNem kell szakértőnek lenni ahhoz, hogy lássuk, Meghan Markle és Harry herceg nagyon boldogok együtt, de most az is kiderült, hogy kapcsolatukban ki a dominánsabb személy. TV + Sztárok--Tornóczky Anita betöltötte a 40. életévét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-tornoczky-anita-betoltotte-a-40-eletevet.htmlTornóczky Anita betöltötte a 40. életévét, de egyáltalán nem néz ki annyinak. TV + SztárokOrigoMegviseli Orbán József halála az énekes egykori barátnőjét, Gináthttp://www.life.hu/sztarok/20180806-megviseli-orban-jozsef-halala-az-enekes-egykori-baratnojet-ginat.htmlTeljesen összetört Orbán Józsi halálhírére az énekes egykori barátnője, Gina. TV + Sztárok--Oláh Ibolyával való találkozásáról posztolt Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-olah-ibolyaval-valo-talalkozasarol-posztolt-keresztes-ildiko-enekesno.htmlA poszt tanúsága szerint a két énekesnő véletlenül futott össze. TV + Sztárok--Önzőbbé és materialistábbá válnak azok, akik luxusvalóságshow-kat néznekhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-onzobbe-es-materialistabba-valnak-azok-akik-luxusvalosagshowkat-neznek.htmlA London School of Economics tanulmánya szerint azok a médiatartalmak, amelyeknek a középpontjában a hírnév és a luxus áll, rontják a nézők szociális érzékenységét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.