Rubint Rella először nyaral szerelmével, így telnek a napjaik

utazás szerelem nyaralás Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balin időzik szerelmével Rubint Rella, ez az első közös nyaralásuk, Úgy tűnik, hogy nagyon boldogok és igencsak aktívan töltik a szabadságot. 

Először indult nyaralni szerelmével Rubint Rella, az utazás alatt pedig rengeteg fotót készítenek, melyeket az Instagramra is feltöltenek.

Úgy tűnik, aktív pihenéssel telik az utazás Balin, kirándulnak, strandolnak, Rella még egy delfintől is kapott csókot, de találkoztak majmokkal, valamint meseszép helyeken fürdőznek.

#dolphinkisses

Rubint Rella (@rellarubint) által megosztott bejegyzés,

Rubint Rella (@rellarubint) által megosztott bejegyzés,

#coconutwater

Rubint Rella (@rellarubint) által megosztott bejegyzés,

Elképesztő, miket talált a hotelszobában a takarítóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180613-elkepeszto-miket-talalt-a-hotelszobaban-a-takarito.htmlEgy szállodai alkalmazott vallott arról, mi minden talált már a hotelszobákban takarítás során vagy épp azután, hogy a vendégek távoztak onnan. UtazásOrigoÍgy nyaralhatsz olcsóbban: tippek és trükkökhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180612-igy-nyaralhatsz-olcsobban-tippek-es-trukkok.htmlA nyaralás nem feltétlenül luxus, és nem is kell vagyonokba kerülnie. Íme, néhány trükk, hogy olcsóbban megússzuk. Utazás--Liptai Claudiáék gyerekekekkel és barátokkal együtt nászutaznak majd Amerikábanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180612-liptai-claudiaek-gyerekekekkel-es-baratokkal-egyutt-naszutaznak-majd-amerikaban.htmlLiptai Claudia és Pataki Ádám a hétvégi esküvőjük után nem kezdték meg egyből a mézesheteket, de az már kiderült, hová fognak majd utazni. Utazás--Koroknyai Virág Míkonoszon nyaral, de bőrönd nélkül: eltűnt a csomagjahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180607-koroknyai-virag-mikonoszon-nyaral-de-borond-nelkul-eltunt-a-csomagja.htmlKoroknyai Virág éppen jól megérdemelt pihenését tölti a gyönyörű görög szigeten, Míkonoszon. Ám megérkezése nem volt túl szerencsés. Megtörtént vele minden nyaraló rémálma.UtazásOrigoRubint Rella szerelmével indult első közös nyaralásukrahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180605-rubint-rella-szerelmevel-indult-elso-kozos-nyaralasukra.htmlÚgy tűnik, pihenni indult Rubint Rella, azonban nem egyedül szállt repülőre, hanem szerelmével. Azt is elárulta, hogy ez az első közös nyaralásuk. UtazásOrigoNyaralni indult Andy Vajna és Vajna Tímea, Amerika felé vették az iránythttp://www.life.hu/lifeutazas/20180604-nyaralni-indult-andy-vajna-es-vajna-timea-amerika-fele-vettek-az-iranyt.htmlÚgy tűnik, hogy egy kicsit kikapcsolódik együtt Andy Vajna és Vajna Tímea, Los Angeles-be indultak az éjjel. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.