Így nyaralhatsz olcsóbban: tippek és trükkök

olcsó utazás nyaralás tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyaralás nem feltétlenül luxus, és nem is kell vagyonokba kerülnie. Íme, néhány trükk, hogy olcsóbban megússzuk.

Nyáron mindenki vágyik a víz mellé, ám nem mindenki tudja megengedni magának. Vannak azonban olyan trükkök, amikkel sokat spórolhatunk, így sokkal olcsóbban eljuthatunk a vágyott helyre. Kiss Róbert Richárd turisztikai szakújságíró elárulta, hogyan vakációzhatunk fillérekből. Kiderült, hogy nem érdemes például szombaton utazni.

Így nyaralhatunk olcsóbban "Forrás: Thinkstock "

Még mindig működik a last minute

Liptai Claudiáék gyerekekekkel és barátokkal együtt nászutaznak majd Amerikábanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180612-liptai-claudiaek-gyerekekekkel-es-baratokkal-egyutt-naszutaznak-majd-amerikaban.htmlLiptai Claudia és Pataki Ádám a hétvégi esküvőjük után nem kezdték meg egyből a mézesheteket, de az már kiderült, hová fognak majd utazni. Utazás--Koroknyai Virág Míkonoszon nyaral, de bőrönd nélkül: eltűnt a csomagjahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180607-koroknyai-virag-mikonoszon-nyaral-de-borond-nelkul-eltunt-a-csomagja.htmlKoroknyai Virág éppen jól megérdemelt pihenését tölti a gyönyörű görög szigeten, Míkonoszon. Ám megérkezése nem volt túl szerencsés. Megtörtént vele minden nyaraló rémálma.UtazásOrigoRubint Rella szerelmével indult első közös nyaralásukrahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180605-rubint-rella-szerelmevel-indult-elso-kozos-nyaralasukra.htmlÚgy tűnik, pihenni indult Rubint Rella, azonban nem egyedül szállt repülőre, hanem szerelmével. Azt is elárulta, hogy ez az első közös nyaralásuk. UtazásOrigoNyaralni indult Andy Vajna és Vajna Tímea, Amerika felé vették az iránythttp://www.life.hu/lifeutazas/20180604-nyaralni-indult-andy-vajna-es-vajna-timea-amerika-fele-vettek-az-iranyt.htmlÚgy tűnik, hogy egy kicsit kikapcsolódik együtt Andy Vajna és Vajna Tímea, Los Angeles-be indultak az éjjel. Utazás--Az ausztrál anyuka, Olivia White milliókat spórol a családi nyaralásaikra: így csináljahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180604-az-ausztral-anyuka-olivia-white-milliokat-sporol-a-csaladi-nyaralasaikra-igy-csinalja.htmlMindig szeretett utazni Olivia, de a gyermekei születése után az anyagi keretek szűkösebbé váltak. Ő azonban megtalálta a módját annak, hogy elég pénzt takarítson meg a nyaralásokon, így a kalandozás a gyermekekkel együtt is folytatódhat.UtazásOrigoA Google térképén mutatta meg mellét egy tajvani nő (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20180603-a-google-terkepen-mutatta-meg-mellet-egy-tajvani-no.htmlEgy tajvani nő feltöltött egy videót a Google térképhez településéről, csakhogy nem a hely szépségeit mutatta be, hanem a sajátját: mellet villantot, amivel rögtön népszerűvé tette a kihalt falucskát. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.