Ledőlt a Tádzs Mahal két minaretje: az erős szél tett kárt bennük

Forrás: Daróczi Szilárd -
Tadzs Mahal utazás Agra Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy erejű szél ledöntötte az észak-indiai Agra városában álló világhírű Tádzs Mahal két minaretjét.

Az óránként 130 kilométeres szél erejét nem bírta a két 47 méteres torony - mondták el helyi szakemberek. A két ledőlt minaret a 17. századi mauzóleum egy-egy bejáratánál állt, az egyik a királyi kapu volt. A turisták, akik felkeresik a legendás épületet, legtöbbször ezt a kaput pillantják meg először. A másik ledőlt torony a déli bejáratot díszítette. A szakemberek már megkezdték a helyreállítást.

Forrás: Daróczi Szilárd
Bikinis fotót posztolt Zanzibárról Schobert Lara: mint egy modellhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180330-bikinis-fotot-posztolt-schobert-lara-mint-egy-modell.htmlZanzibáron táboroztat Rubint Réka, ahova természetesen a családja is elkísérte. UtazásOrigoA Mont Blanc felett helikopterezik Vajna Timihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180324-a-mont-blanc-felett-helikopterezik-vajna-timi-timea.htmlVajna Tímea az Instagram-oldalára töltött fel fényképet arról, ahogyan a Mont Blanc felett helikopterezik. UtazásOrigoMeztelenül pózol Mexikóban a Jóban Rosszban egykori szereplője Szorcsik Vikihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180311-meztelenul-pozol-mexikoban-a-joban-rosszban-egykori-szereploje-szorcsik-viktoria.htmlKi hinné, hogy Szorcsik Viki már 39 éves. A jelenleg modellként dolgozó egykori Jóban Rosszban szereplő jónéhány évet letagadhatna. A szépség az Instagramján mutatta meg testét. UtazásOrigoThaiföldön nyaralt Németh Kristóf és kedvese, Zitahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180311-thaifoldon-nyaralt-nemeth-kristof-es-kedvese.htmlNémeth Kristóf és párja, Zita fél évvel ezelőtt jöttek össze. A pár most Thaiföldre utazott kikapcsolódni. UtazásOrigoWeisz Fanni bikiniben pózol: Gyulán wellnessezikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180224-weisz-fanni-bikiniben-pozol-gyulan-wellnessezik-a-siket-szepsegkiralyno.htmlGyulai wellnessezéséről osztott meg bikinis képet Weisz Fanni. UtazásOrigoA dobronaki orchideafarm és a gyógyító Bakonaki-tóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180220-a-dobronaki-orchideafarm-es-a-gyogyito-bakonaki-to-szloveniaban.htmlSzlovéniában, Lendva mellett, a rédicsi határtól 12, a tornyiszentmiklósitól 25 km-re fekszik Dobronak. A kicsi, még ma is főleg magyarok lakta falu nevét azonban - két okból is - sokan ismerik. Itt található Közép-Európa egyetlen orchideafarmja, és itt, nem messze terül el a hagyomány szerint gyógyító energiákkal rendelkező erdő a Bakonaki-tó körül. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.