Sebestyén Balázs örülhet: Rubint Réka és csapata elhagyta Zanzibárt

Forrás: RTL Klub -
Rubint Réka Zanzibár utazás Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs nyaralása előtt ismerte fel a csúf igazságot: tele lesz magyarokkal a szállodája, ugyanis Rubint Réka és csapata éppen ugyanakkor utaznak Zanzibárba, mint Balázs ráadásul ugyanabba a szállodába. Mára azonban fellélegezhet a műsorvezető, ugyanis távoztak a táborozók.

Abban a reményben foglalt utat Zanzibárba Sebestyén Balázs, hogy végre egy kis időt magában tölthet. Nem volt azonban elég körültekintő a helyszín kiválasztásával, ugyanis csak fizetés után jött rá, hogy Rubint Réka és a vele tornázók ugyanabban az időben éppen ugyanabba a szállodába utaznak.

Sebestyén Balázs már tényleg magára maradt Zanzibáron Forrás: RTL Klub

Balázs méltatlankodott is egy sort a Rádió1 reggeli műsorában emiatt, de már fellélegezhet: Rubint Réka és csapatának vakációja véget ért, így tényleg magára maradt a műsorvezető Zanzibáron. Erről Rubint Réka tájékoztatta a rajongóit egy videóban Instagram-oldalán: ők már hazafelé tartanak, rossz hír azonban, hogy velük együtt a jó idő is eltűnt.

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Majka Facebookon akadt ki eltűnt bőröndje miatthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180403-majka-facebookon-akadt-ki-eltunt-borondje-miatt.htmlMajka szerencsésen megérkezett Amerikába, ez bőröndjéről már nem mondható el. Negyedik napja nem találják a csomagját, ami miatt kissé kiakadt a rapper. UtazásOrigoBikinis fotót posztolt Zanzibárról Schobert Lara: mint egy modellhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180330-bikinis-fotot-posztolt-schobert-lara-mint-egy-modell.htmlZanzibáron táboroztat Rubint Réka, ahova természetesen a családja is elkísérte. UtazásOrigoTengerparton romantikázik Király Viktor és párja, Anitahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180329-tengerparton-romantikazik-kiraly-viktor-es-parja-anita.htmlTenerifén romantikázik Király Viktor és szerelme, Anita. A pár már posztolt is néhány videót és fotót a nyaralásról. UtazásOrigoHat hónapig nem látogathatják turisták Boracay szigetéthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180329-6-honapig-nem-latogathatjak-turistak-boracay-szigetet.htmlHat hónapig nem léphetnek turisták Boracay szigetére. Az utóbbi években annyian lepték el a helyet, hogy most egy jó nagy takarításra lesz szükség. UtazásOrigoTangában hódít a csinos utazóblogger, Beatrix Voyant (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20180329-tangaban-hodit-a-csinos-utazoblogger-beatrix-voyant.htmlKözel 40 ezren követik azt az utazóbloggert, aki a legtöbb fotóján egy szál tangában látható. UtazásOrigoVárkonyi Andrea Alaszkában rázós helyzetbe került:saját életét kellett menteniehttp://www.life.hu/lifeutazas/20180329-varkonyi-andrea-alaszkaban-razos-helyzetbe-kerult-sajat-eletet-kellett-mentenie.htmlVárkonyi Andrea bevállalós: elvállalta, hogy kiutazik Alaszkába, és nyomon követi a világ legkeményebb kutyaszánhúzó versenyét. Itt került rázós helyzetbe a műsorvezető: a saját életét kellett mentenie. UtazásFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.