Bódi Sylvi elképesztően fest bikiniben: fotó

fotó Bódi Sylvi bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi ismét megmutatta formás idomait, mindezt pedig pánt nélküli bikiniben tette!

Bódi Sylvi újra és újra elkápráztatja rajongóit formás idomaival, fotóin ráadásul nemcsak őt lehet csodálni, hanem a gyönyörű tájat is. Legutóbb igazán vadregényes körülmények között fotózkodott, a mangrove erdők különleges világába tekintett be egy hajókirándulás során. Persze a kommentelőknek nem a csodálatos környezet tűnt fel először a fotókon, hanem Bódi Sylvi idomai, aki egy pánt nélküli bikinibe bújtatta gömbölyded formáit.

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Ganxsta Zolee beszólt Szentpéteri Csillának: „Menjél vissza a kolostorba!"http://www.life.hu/sztarok/20180306-ganxsta-zolee-beszolt-szentpeteri-csillanak.htmlAmerikában él Tahi Tóth László féltestvére, nem tud eljönni a temetésrehttp://www.life.hu/sztarok/20180306-amerikaban-el-tahi-toth-laszlo-feltestvere-nem-tud-eljonni-a-temetesre.htmlNádai Anikót mindig segíti exe: sokat vigyáz a kisfiukrahttp://www.life.hu/sztarok/20180306-nadai-anikot-mindig-segiti-exe-sokat-vigyaz-a-kisfiura.htmlBorbély Alexandra már ajánlatot is kapott Hollywoodtólhttp://www.life.hu/sztarok/20180306-borbely-alexandra-mar-ajanlatot-is-kapott-hollywoodtol.htmlNincs pénze a Neoton egykori énekesnőjének, Pál Évának: új zenekart alapítanahttp://www.life.hu/sztarok/20180306-nincs-penze-a-neoton-egykori-enekesnojenek-pal-evanak.htmlGergely Róbert válik fiatal feleségétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180306-gergely-robert-valik-fiatal-felesegetol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.