Vajna Timi köldökig kivágott felsőben síel: fotó

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi mell síelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi mindent megtesz egy jó fotó kedvéért: képes köldökig kivágott ruhát felvenni -4 fokban.

Vajna Timi egyik kedvenc időtöltésének hódol, vagyis síel Aspenben. A világsztárok által is látogatott paradicsomról persze fotókat és videókat is megoszt követőivel, így senki nem mulasztja el a celeb legfontosabb pillanatait. Vajna Timi számára pedig nagyon fontos, hogy a nagy hidegben is szexi és tökéletes felvételek készüljenek róla, ezért bármire képes.

Azért nem mindig síel köldökig kivágott felsőben Forrás: Instagram/Vajna Timi

Még arra is, hogy köldökig kivágott felsőben csússzon a -4 fokban. Timi maga is bevallja, hogy csupán a kép és a videó kedvéért öltözött fel hiányosan, reméljük nem fázott nagyon.

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Kasza Tibi felesége, Manker öröme nem felhőtlen Thaiföldön: videó!http://www.life.hu/lifeutazas/20180116-kasza-tibi-felesege-kiakadt-a-turistak-miatt.htmlKasza Tibi kedvese teljesen kiakadt: azt is elmesélte, hogy mi a baj. UtazásOrigoUtazás a világ legszebb kaszinóiba http://www.life.hu/lifeutazas/20180111-utazas-a-vilag-legszebb-kaszinoiba-las-vegas-monaco-monte-carlo-becs.htmlA szerencsejáték, a kockázat iránti vonzódás mindig is jelen volt az emberek életében. Az első szerencsejátékról szóló feljegyzés Kínából származik ie. 2300-ból, de Egyiptomnak, az ókori görögöknek, a rómaiaknak is voltak már szerencsejátékaik. Az első kaszinó, a Ridottó 1638-ban nyílt meg Olaszországban, Velencében, Amerikában pedig többnyire a kisebb-nagyobb kocsmákban folyt a eleinte a szerencsejáték, amíg ezeket be nem záratták. 1931-ben azonban Nevada állam legalizálta a szerencsejátékokat, és megnyílt az első engedélyezett amerikai kaszinó. A kaszinók kultúrája az évtizedek alatt rengeteget változott, néhány közülük azononban impozánsságával, népszerűségével és ismertségével kiemelkedik a többiek közül. Néhányat most megmutatunk. Utazás--Pintér Adrienn, Ada a Maldív-szigeteken nyaral: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180114-pinter-adrienn-ada-a-maldiv-szigeteken-nyaral-foto.htmlPintér Adrienn, Ada a Maldív-szigeteken nyaral és erről folyamatosan posztol is közösségi oldalára. Ezúttal bikiniben mutatta meg magát. UtazásOrigoŐ is külföldre költözik: Amerikában folytatja Gelencsér Tímeahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180113-o-is-kulfoldre-koltozik-amerikaban-folytatja-gelencser-timea.htmlGelencsér Tímea felvételt nyert a New York Film Academy Los Angeles-i campusára. A szépségkirálynő azonban jó darabig titkolta, hogy külföldre költözik.UtazásOrigoRubint Rella és szerelme Rómában romantikázikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180112-rubint-rella-es-szerelme-novothny-soma-romaban-romantikazik.htmlRubint Réka unokahúga, Rubint Rella kedvesével, Novothny Soma focistával Rómában romantikázik. Utazás--Leona Lewis megmutatta barátját: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180111-leona-lewis-megmutatta-baratjat-foto.htmlTöbbnyire titokban tartja magánéletét az X Factor egykori nyertese, Leona Lewis, éppen ezért olyan nagy dolog, hogy ezúttal kivételt tett: megmutatta szerelmét. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.