Kasza Tibi felesége, Manker öröme nem felhőtlen Thaiföldön: videó!

Forrás: Facebook/Kasza Tibor -
Thaiföld Darai Andrea Manker Kasza Tibi nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi kedvese teljesen kiakadt: azt is elmesélte, hogy mi a baj.

Ahogy azt már korábban megírtuk, Kasza Tibi és Darai Andrea tavaly novemberben a Grand Canyonhoz utazott, hogy a világ háta mögött, lélegzetelállító panoráma kíséretében mondhassák ki a boldogító igent.

A szerelmespár titokban házasodott, ugyanis az ország-világ előtt zajló leánykérés után szerettek volna egy kis intimitást kiharcolni maguknak. Az esküvőt követően Thaiföld felé vették az irányt, itt töltik a nászútjukat.

Manker teljesen ki van bukva a körülöttük járkáló emberek miatt Forrás: Facebook/Kasza Tibor

A sziget olyan, mintha meseországba repítené a szerelmeseket, de Manker mégis zsörtölődik, ugyanis zavarja, hogy mások is fürdeni mernek a partszakaszukon, nem beszélve azokról, akik átsétálnak a homokos vízpartjukon.

"Pont sikerült elküldenem innen a csürhét. Egy hétig dolgoztam rajta, erre megjön kettő valaki, te egyből köszönsz, holnap is itt lesznek. És nézd meg, jönnek ide, nézik a házat, jó, hogy már a medencébe be nem engedjük őket." - mondta feszülten a feleség. Manker annyira felszívta magát, hogy az egyik követőjüket is kiosztotta, aki megjegyezte, hogy a sztárpár a nászút alatt bizonyára nem dolgozik valami sokat:

"Egyébként hozzátenném, kedves nem tudom ki volt ez, hogy attól, hogy nincs az posztolva, hogy mennyit dolgozunk vagy nem, attól függetlenül rengeteget dolgozunk. És nem véletlen vagyunk éjjel-nappal ébren." - folytatta az elégedetlenkedést a szexi szépség.

Úgy tűnik a világ egyik legcsodásabb helyén sem lehet felhőtlen a hangulat.

Szerelmes pillantás: Cserpes Laura és Gyurta Dani összebújós fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180116-szerelmes-pillantas-cserpes-laura-es-gyurta-dani-osszebujos-fotot-posztolt.htmlTöbb mint egy éve alkot egy párt Cserpes Laura és Gyurta Dani, és friss fotójukból úgy tűnik, jobban szeretik egymást, mint valaha! TV + SztárokOrigoHorváth Tamás a Maldív-szigetekről jelentkezett be - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-horvath-tamas-a-maldiv-szigetekrol-jelentkezett-be-foto.htmlA Maldív-szigeteken pihen gyönyörű feleségével a Sztárban sztár győztese, Horváth Tamás. TV + SztárokOrigoKulcsár Edinát azzal vádolják követői, hogy csalt a nyereményjátékonhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-kulcsar-edinat-azzal-vadoljak-kovetoi-hogy-csalt-a-nyeremenyjatekon.htmlKulcsár Edina nyereményjátékot tartott az Instagram-oldalán, de a követői nincsenek megelégedve azzal, akit kisorsoltak. A hajvasaló tulajdonosa ugyanis Horváth Gréta lett, aki éppenséggel az Éjjel-Nappal Budapest sztárja. Csalással vádolják követői Edinát. TV + SztárokOrigoSzörnyű, ami történt: kényszerleszállást hajtott végre Kóbor János gépehttp://www.life.hu/sztarok/20180116-kenyszerleszallast-hajtott-vegre-kobor-janos-repulogepe.htmlA világ különböző országaiba hívják koncertezni az Omega együttest, de Kóbor János megfogadta, hogy egy szörnyű emlék miatt nem ül többé repülőre. TV + Sztárok--Húszévesként éli mindennapjait Hajdú Péter, édesanyja segít nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180116-huszeveskent-eli-mindennapjait-hajdu-peter-edesanyja-segit-neki.htmlÜres házba tér haza esténként Hajdú Péter, aki elmondta, most úgy él, akár a húszas éveiben. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkának döntenie kell férje helyzetéről, vele folytatja-e továbbhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-hosszu-katinkanak-dontenie-kell-ferje-helyzeterol.htmlMég mindig külön él az úszóházaspár, Hosszú Katinka és Shane Tusup. Katinkának azonban legkésőbb csütörtökig döntenie kell férje ügyében, vele akarja-e folytatni tovább az úszást vagy sem. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.