Így élvezi a Los Angeles-i napfényt Radics Gigi: fotó

Los Angeles énekesnő Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi visszatért Los Angelesbe, és láthatóan nagyon élvezi is. 

Radics Gigi élete tele van újabb és újabb fordulatokkal: nyáron lezártult egy korszak azáltal, hogy befejezte a középiskolát, ezt követően pedig felkérték, hogy legyen a következő X-Faktor egyik zsűritagja. Elárulta, hogy nagyon szeretné Amerikában folytatni a tanulmányait, és korábban már ki is utazott Los Angelesbe, a Musical Institute nyílt napjára.

Az énekesnő pedig ismét a kaliforniai városban tartózkodik, valószínűleg ezúttal is a karrierje miatt, de talán egy kis pihenés is belefér. Legalábbis a frissen posztolt fotóján nagyon felszabadultnak tűnik, csak úgy ragyog.

Nem csoda, hogy már ezer kedvelésnél is többet kapott a közösségi oldalán, nem beszélve a tucatjával érkező kommentekről sem. Nyilvánvalóan az is közrejátszik a kép sikerében, hogy a fiatal énekesnő hátsója és a combjai is jól látszódnak.

Radics Gigi szégyelli a viselkedését: Videó!

Az énekesnő és a mentortársak csúnyán kigúnyolták az egyik jelentkezőt, aki azonban nem sokkal ezután mindenkit leénekelt a színpadról. Nem csoda, hogy többek között Gigi is szégyelli magát a korábbi viselkedéséért...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.