Németországban kezd új életet VV Ati és barátnője

VV Ati szerelem ValóVilág powered by Big Brother Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág Powered by Big Brother versenyzője, a 25 éves Ati úgy határozott, hogy barátnőjével Németországban próbál szerencsét.

VV Ati és új barátnője, Ivett egy gyulai szórakozóhelyen ismerkedtek meg. Azt mondják, első látásra egymásba szerettek.


"A szórakozóhelyen odajött hozzám Ivett, hogy felismert a tévéből, de akkor még nem érdekelt. Aztán egész este néztem, és odaléptem hozzá, hogy ő itt a legcsinosabb lány, és akkor már tudtam, hogy mi együtt leszünk. Szerelem volt első látásra, ami azóta is töretlenül tart. Hamarosan megkérem majd a kezét" - mesélte a Blikknek Ati, akiért a szerelme kész mindent feladni.

VV Ati édesapja évek óta Németországban él, egy pékségben dolgozik. A fiú és a barátnője is ott kapott állást, Ati sofőrként dolgozik. A fiatalok úgy tervezeik, hogy 2-3 évet maradnak Dingolfingben, az összespórolt pénzből pedig házat vennének itthon, és egy vállalkozást is beindítanának.

Elutazott Kasza Tibi és menyasszonyahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170911-kasza-tibi-es-menyasszonya-elutaztak.htmlKasza Tibi általában mindent megoszt követőivel, így az elutazásukról is tett közzé fotót, de azt már nem közölte, hová tartanak. Nagyon titokzatos! UtazásOrigoEzeket mindenképpen nézd meg, ha a Margit-szigen jársz!http://www.life.hu/lifeutazas/20170907-a-margit-sziget-latnivaloi.htmlA budapestiek gyakran kirándulnak ide, és ha a fővárosban járnak, a magyar és külföldi turisták sem hagyják ki a Margit-szigetet. Ez persze érthető is, hiszen a sziget a belvárosból könnyen megközelíthető zöld, parkos terület, ahol, ha akarsz, csak sétálsz egyet, de sportolhatsz, és kulturális programokon is részt vehetsz. UtazásThinkstockKvíz! Kitalálod, hogy melyik település, melyik megyében található?http://www.life.hu/lifeutazas/20170812-melyik-telepules-melyik-megyeben-talalhato.html10 Magyarországon található települést soroltunk fel. Vannak köztük falvak, községek és városok is. De azt vajon tudod, hogy melyik település, melyik megyében található? Tedd próbára a tudásodat! Utazás--Radics Gigi párizsi utat kapott a családjátólhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170908-radics-gigi-kivalasztotta-eskuvoi-ruhajat.htmlNemrég Párizsban járt Gigi, ahol nemcsak a nevezetességeket és Disneylandet csodálta meg, és még az esküvői ruháját is kiválasztotta. Utazás--Weisz Fanni és párja a Seychelles szigeteken pihenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170906-volegenyevel-posztolt-kepet-luxusnyaralasarol-a-modell.htmlSzebbnél szebb fotókat posztolt Weisz Fanni a jól megérdemelt Seychelle szigeteki pihenéséről, ahová vőlegényével, Hajmásy Péterrel utazott. A párra már igencsak ráfér a pihenés, és egy kis szerelmes turbékolás. UtazásOrigoIstenes Bence nem érti, Adél hogy lehet olyan aranyoshttp://www.life.hu/lifeutazas/20170906-istenes-bence-nem-erti-adel-hogy-lehet-olyan-aranyos.htmlIstenes Bence és Csobot Adél kettesben nyaralnak, a műsorvezető pedig teljesen elalélt kedvesétől: nem érti, Adél hogy lehet mindennap édes! UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.