Elutazott Kasza Tibi és menyasszonya

utazás menyasszony Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi általában mindent megoszt követőivel, így az elutazásukról is tett közzé fotót, de azt már nem közölte, hová tartanak. Nagyon titokzatos!

Nagyon felcsigázta a rajongóit Kasza Tibi egy titokzatos fotóval. Két bőröndről rakott fel képet ugyanis a közösségi oldalára, ám túl sok kommentárt nem fűzött hozzá. A rajongók persze nagyon szeretnék tudni, hogy hová is lesz a menet, de erről Tibi nem tájékoztatta a követőit, ami tőle szokatlan, hiszen ő előszeretettel osztja meg életük minden egyes pillanatát.

Kasza Tibi és Manker elutaztak Forrás: Instagram/Darai Andrea

Ezúttal azonban csak két bőrönddel kell beérniük a követőknek, akik persze már azt találgatják, hova is szökhetett el ilyen nagy titokban Manker és Tibi. Persze a legtöbben egyértelműen úgy gondolják, hogy a pár Thaiföldre utazott, mégpedig azért, hogy megtartsák esküvőjüket. Azt ugyanis már többször elmondták a szerelmesek, hogy ott tervezik a nagy napjukat, ugyan akkor azt mondták, hogy januárban, de könnyen lehet, hogy előrébb hozták a dátumot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.