Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka őrületes hónapokat tudhat maga mögött. A vizes vb-n nyújtott teljesítménye után még a világkupára is elment, sőt szinte mindent megnyert, amit lehetett. Ám ez alkalommal nem nyerni indult, hanem nyaralni...

Jól megérdemelt pihenését tölti az Iron lady és férje. Máltára utazott a szerelmespár, hogy méltó módon pihenjék ki az elmúlt időszakot.

A fiatalok szemmel láthatóan nagyon izgatottan indultak útnak.

Azt egyelőre nem tudjuk, mennyi időre mentek, de Shane az első közös ebédjüket már megörökítette a festői helyen, nem is akármilyen szerelmi vallomással fűszerezve a fotóját.

Így búvárkodik Rubint Réka és Schobert Norbi: Fotó! http://www.life.hu/lifeutazas/20170817-rubint-reka-es-schobert-norbi-nyaral.htmlKülönleges fotót osztott meg a közösségi oldalán Rubint Réka: így búvárkodik a férjével, Schobert Norbival. Utazás--Bálna úszkált a strandolók mellett - videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170817-balna-uszkalt-a-strandolok-mellett.htmlA Facebookra felkerült videó Kaliforniában készült, ahol a strandolók között úszkált egy 6 méteres szürke bálna, ezt azonban senki nem vette észre. Utazás--Lángol az erdő az egyik legnépszerűbb görögországi üdülőhelyenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170817-langol-az-erdo-az-egyi-legnepszerubb-gorogorszagi-udulohelyen.htmlLángol az erdő Kefalónia déli részén, Lourdata településnél. Sokaknak kellett elhagyniuk a szállásukat, köztük sok magyar turistának is. Több kisebb tűz is volt mar a heten, de ezúttal sokkal közelebb értek a lángok a lakóházakhoz es az apartmanokhoz. UtazásOrigoCipruson nyaralt Hajdú Péter http://www.life.hu/lifeutazas/20170817-cipruson-nyaralt-hajdu-peter-szakitasa-utan.htmlGyerekeivel és édesanyjával Ciprusra utazott a műsorvezető. Utazás--Több tízmilliós luxusnyaralást kapott párjától Sarka Katahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170817-tobb-tizmillios-luxusnyaralast-kapott-parjatol-sarka-kata-es-az-egesz-csalad.htmlA Story magazin úgy tudja elképesztő luxuzsnyaralással lepte meg Sarka Katát új kedvese. Az egyhetes amerikai út a lap szerint több tízmillió forintba is kerülhetett, már csak azért is, mert magángéppel utaztak, amelynek a bérlése 15 millió forintnál kezdődik. UtazásOrigoStohl Luca nyaral és szelfizik - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170814-stohl-luca-alomnyaralason-van-foto.htmlStohl Luca egyenesen Kaliforniáig ment, hogy kipihenje az idei év fáradalmait. A gyönyörű helyszínek mellett egy rejtélyes férfiről is posztolt... Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.