Így élvezkedik a Balatonnál a Majoros-család: Fotó!

család Dundika Majka Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majkáék épségben megérkeztek a Balatonra, és láthatóan nagyon jól érzik magukat. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Majka és Hajni felpakolták az egész családot, hogy egy kicsit vakációzni menjenek a magyar tengerhez. Az indulás előtti pillanatról a sztárapuka fotót is posztolt a közösségi oldalára, amelyen nagyobbik fiával pózolnak.

Most pedig egy újabb kép került fel a műsorvezető oldalára, amelyen a boldogan pihenő családot láthatjuk. A gyerekek rendkívül aranyosak, Hajni vidám és szép, míg Majka arcáról a büszkeség sugárzik.

Nem is csoda, hiszen egy ilyen családra mindenki büszke lenne. A követői is imádják a friss posztot, fél nap alatt 15 ezren nyomták meg a tetszik gombot.

Folytatódik a vita Szabó Zsófi és Majka között: több sztár is beszállt

Szabó Zsófi és édesanyja adtak interjút egy magazinnak közösen, melyben arról is szó esett, hogy Pálma asszonyt eleinte zavarta Zsolti roma származása. Majka erről a nyilatkozatról nyilvánított ki véleményt Facebook-oldalán, majd elszabadult a pokol: többen is beszálltak a vitába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.