Kiss Ramóna Amerikába utazik a párjával

Fotó: Polyák Attila/Origo -
utazás Amerika Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csoda, hogy Kiss Ramóna egy kis környezet változásra vágyik azután, hogy az idei évben szinte minden tekintetben megváltozott az élete. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Ramóna hosszú évek után távozott a Barátok közt stábjából, és a színészi képességeit új kihívásokban kamatoztatja majd. A szexi sztár műsorvezetőként folytatja a karrierjét, ő lesz a következő X-Faktor háziasszonya. Elárulta, hogy van benne némi izgalom a műsor kapcsán:

Kiss Ramóna Amerikában fog pihenni a hatalmas kihívások előtt Fotó: Polyák Attila/Origo

"Szerintem az természetes, hogy ha valaki új munkába kezd, van benne egészséges drukk. Ha nem aggódnék, akkor lenne baj. Eddig csúszás nem volt miattam, azt gondolom, nem lesz baj. Ettől én már boldog vagyok. De ez még csak felvételről ment, itt még lehetett hibázni. Az élő műsor már más kérdés" - mesélte Ramóna.

Elmesélése szerint életében először nem valaki más szerepét kell eljátszania, hanem önmagát, Kiss Ramónát kell megmutatnia a nézőknek, ami teljesen új a számára. A fiatal szépség azt is elárulta, hogy a nagy hajrá előtt hosszabb időre elutazik, sőt mi több, kedvese is vele tart Amerikába.

"Lesz egy nagy pihenés, hosszabb időre elutazom Amerikába a párommal. Így készülök fel mentálisan, fizikailag a munkára, és jó lesz kettesben lenni. Közel egy hónapra megyünk el Mátéval, megnézzük Los Angelest, San Franciscót és Las Vegast is" - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.