Elhagyta családját Istenes Bence - Megérkezett a Fülöp-szigetekre

Istenes Bence Survivor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Isten Bence már meg is érkezett a Survivor című vetélkedő forgatási helyszínére, a Fülöp-szigetekre. A műsorvezető és a stáb 40 órát utazott.

Istenes Bence másfél hónapig nem látja a családját, ő lesz ugyanis a Survivor című RTL-es vetélkedő műsorvezetője. A műsort a Fülöp-szigeteken forgatják, és Bence már meg is érkezett a helyszínre, amit a rajongóival is tudatott: fotót posztolt a Facebookon.


"Tobb mint 40 ora utazas utan vegre megerkeztunk" - írt a képhez, és azt is jelezte, hogy máris nagyon hihányzik neki a családja.

Tóth Vera még Amerikában is diétázott – Videó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170413-toth-vera-amerikaban-is-tartotta-a-dietajat.htmlTóth Vera a Mokka című műsorban Pachmann Péternek és Szabó Dórának mesélt amerikai kiruccanásáról. Kiderült, még Los Angelesben is fogyott... UtazásOrigoBódi Sylvi egy majommal próbált üzletet kötnihttp://www.life.hu/lifeutazas/20170412-bodi-sylvi-egy-majommal-uzletelt.htmlNem semmi, milyen helyzetek elé sodorja az élet Bódi Sylvit. Ezúttal egy majommal kellett üzletelnie a napszemüvegéért cserébe. UtazásOrigoLilu családjával Floridában nyaral - Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170411-lilu-csaladjaval-floridaban-nyaral.htmlLilu ennél boldogabb talán még sosem volt az életében, erről tanúskodnak legalábbis a legutóbb közzétett képei: családjával együtt nyaral egy napfényes tengerparton, nincs is miért szomorkodnia! UtazásOrigoMuri Enikő nem a pénz miatt döntött a tévés szereplés melletthttp://www.life.hu/lifeutazas/20170411-muri-eniko-elarulta-miert-a-teves-szereplest-valasztotta.htmlMuri Enikőtől megvált az Operettszínház, miután elvállalt egy TV2-s szereplést, ami 1 hónapra külföldre szólítja. A színésznő elárulta, miért döntött az utazás mellett a színházzal szemben. Leszögezte, nem a pénz érdekli. UtazásOrigoÁlomnyaraláson Cinthya Dictator és Varga Viktor: Csodás képek!http://www.life.hu/lifeutazas/20170409-fotokon-cinthya-dictator-es-varga-viktor-alomnyaralasa.htmlCinthya Dictator és Varga Viktor gyönyörű képeket osztnak meg nyaralásukról. Íme a legjobbak. Utazás--A családi nyaralások új célpontja: gondolj másképp Dubajra!http://www.life.hu/lifeutazas/20170330-dubaj-csaladdal-az-uj-nyaralasi-uti-cel.htmlFelfoghatatlan gazdagság, elképesztő luxus és fényűző élet – elsőre sokak fejében még így él a Perzsa-öböl partján fekvő Dubaj. Pedig a fejlesztéseknek és milliárdos beruházásoknak hála Dubaj már nem csupán a luxuséletre vágyókat vonzaná magához, hanem a családi nyaralások helyszínévé szeretne válni. Mindennek pedig semmi akadálya nincs. Utazás




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.