fashion week Som-Balogh Edina smink cica szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most megmutatom nektek az egyik kedvenc szemfestési technikámat, amellyel szexi cicás szemeket tudtok magatoknak készíteni. 

Így dekoráld az asztalt, ha valami szépet szeretnél a vacsora melléhttp://www.life.hu/lifestyle/20170118-som-balogh-edina-szalvetahajtogatas-unnepi-asztalra.htmlHa szeretnétek feldobni a hétvégi ebédhez vagy romantikus vacsorához az asztalt, nézzétek meg az alábbi videót: megmutatom, hogyan tudtok gyorsan szép és praktikus kiegészítőt készíteni a különleges alkalmakra. LifeStyle--Vadító, szexi és elegáns: így készíts csillogó sminket magadnakhttp://www.life.hu/lifestyle/20170106-som-balogh-edina-szexi-vadito-elegans-csillogo-sminket-keszit.htmlÍme, az egyik kedvenc sminkem: elegáns, ugyanakkor szexi. LifeStyle--Som-Balogh Edina hatékony bőrápoló csodaszert készít - Íme, a kávés csodahttp://www.life.hu/lifestyle/20161130-som-balogh-edina-kaves-borapolo-hidratalo-szert-keszit-kave-olaj-es-tej-felhasznalasval.htmlÍme, az egyik kedvenc bőrápoló, hidratáló krémem, amit saját magam készítek el őrölt kávé, tej és egy kis olívaolaj felhasználásával. LifeStyle--Trendi őszi konty a hétköznapokra – varázslatosan szép frizura percek alatthttp://www.life.hu/lifestyle/20161104-som-balogh-edina-oszi-kontyot-keszit.htmlÍme, a kedvenc őszi kontyom: kicsit romantikus és trendi. És mindössze három perc alatt elkészül. LifeStyleOrigoTrendi őszi konty a hétköznapokra – varázslatosan szép frizura percek alatthttp://www.life.hu/lifestyle/20161104-som-balogh-edina-oszi-kontyot-keszit.htmlÍme, a kedvenc őszi kontyom: kicsit romantikus és trendi. És mindössze három perc alatt elkészül. LifeStyleOrigoGyöngyfülbevaló három perc alatthttp://www.life.hu/lifestyle/20161007-som-balogh-edina-gyongyfulbevalot-keszit.htmlEzúttal megmutatom nektek, hogyan készítek gyöngyfülbevalót három perc alatt. Nagyszerű kiegészítője lehet egy csinos ruhának. LifeStyle--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.