Kétmillió forintot kapott a Fóti Gyermekotthon a Csengetett, Mylord?-rajongóktól

Csengetett, Mylord? adomány pénz közönségtalálkozó Fóti Gyermekotthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az őszi Csengetett, Mylord?-közönségtalálkozóból maradt pénzt a Fóti Gyermekotthonnak adományozták, a rendezvényre ugyanis több mint hétmillió forint érkezett. Ahogy korábban a szervezők ígérték, jótékony célra fordították a fennmaradt összeget, az összesen 2 078 000 forintot.

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, 7 millió forint gyűlt össze arra, hogy a Csengetett, Mylord! című sorozat magyar rajongói láthassák a színészeket. A közönségtalálkozó létre is jött, a sorozat 5 színésze érkezett Budapestre. A találkozón a Life.hu is részt vett. Az összegyűlt összegből a szervezők nem használták fel az egészet, a fennmaradó összeget jótékony célra fordították, a Fóti Gyermekotthont támogatják 2 078 000 forinttal.

„A támogatóink köre és az adományok összege is csökkent az utóbbi időben, ezért ez nagyon jelentős összegnek számít az alapítvány számára. Elsősorban a gyerekfesztivált fogjuk ebből finanszírozni, de a gyerekeknek vannak speciális kívánságai is – a focilabdától egészen a jogosítványig –, amelyeket szintén teljesíteni tudunk ebből a keretből” – mondta el dr. Vágottné dr. Csizmadia Judit, az intézmény jogásza és a Fóti Gyermekközpont Növendékeiért Alapítvány kurátora.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.