Programajánló: december eleje tele lesz izgalommal

advent december színház program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December eleje tele lesz izgalommal: adventi forgatag, ünnepre készülődés, meghitt várakozás. Mindenki megtalálhatja azt, amire vágyik.

Gyulai méz- és mézeskalácsfesztivál

Különböző mézfajták, mézeskalácsok, cukrászati különlegességek bemutatása, kóstolása és vására, méhészeti kiállítás és vásár, mézzel készített különleges ételek készítése és kóstolása. Adventi készülődés kézműves programokkal, gyerekeknek. Múzeumi körséta kedvezményekkel és mézkóstolóval. Hangulatos műsorok, Luca-napi meglepetések színesítik a programot.

Időpont: 2018. december 7–9.
Helyszín: Gyula, Polgármesteri Hivatal díszterme

A gyulai méz- és mézeskalácsfesztiválon különböző mézfajták, mézeskalácsok, cukrászati különlegességek között válogathatsz Forrás: Shutterstock

Mikulás Expressz

A Mikulás ismét ellátogat decemberben Bükkábrányba és varázslatos utazásra hív kicsiket, nagyokat. Amíg eljutnak a gyerekek a Mikulás házához, addig találkozhatnak sok-sok mesebeli szereplővel, készíthetnek karácsonyfadíszeket, és akár táncra is perdülhetnek. A járatindulásokról érdeklődni lehet: 49/335-158

Időpont: 2018. december 8–9.
Helyszín: Bükkábrány, a vonat a II. András térről indul

Mikulás Expressz Bükkábrányban Forrás: bukkabrany.utisugo.hu

Színház: A kőszívű ember fiai

„A föld ne forogjon, hanem álljon”: ezek Baradlay Kázmér utolsó atyai szavai a 48-as magyar szabadságharc előtt napokban. Ekkor azonban a világ végérvényesen megváltozik. Minden másképpen alakul, mint ahogy a családfő eltervezte.

Időpont: 2018. december 21.
Helyszín: Budapest, Újszínház

Gregor Bernadett és Szakács Tibor Az Újszínház: A kőszívű ember fiai előadásában Forrás: Újszínház

Szegedi Karácsonyi Hetek

A karácsonyvárás varázslatos hangulatát a Tisza-parti város számos pontján megtapasztalhatjuk: a Szegedi Karácsonyi Hetek sok helyszínnel, számos ingyenes programmal és meglepetéssel várja az érdeklődőket. A belváros mesés forgatagában végigsétálók nem mulaszthatják el a forralt borozást a Széchenyi téren a városháza zenélő harangjátékát hallgatva, szinte már kötelező szelfit készíteni a kivilágított, óriási csodaszarvassal a Dugonics téren, és ugyanekkora élményt kínál a Dóm téren, a fogadalmi templom lábánál Dél-Magyarország legnagyobb szalmalabirintusa.

Időpont: 2018. december 24-ig
Helyszín: Szeged, Széchenyi tér, Kárász utca, Dugonics tér, Dóm tér

Az óriási csodaszarvas a Dugonics téren Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.