Újra összeáll az eredeti Dinamit együttes, 30 éve nem volt ilyen

zene rock Dinamit (együttes) Vikidál Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyetlen koncert erejéig újra összeáll az 1979-ben alakult legendás magyar rockzenekar, a Dinamit. Harminc év után májusban láthatják őket újra a rajongók az eredeti felállásban.

Vikidál Gyula énekessel még 1979-ben indult a Dinamit együttes. Rövid pályafutás után feloszlottak, sokan vádolták őket azzal, hogy állami rockzenekarként működnek. 2009-ben más felállásban újraalakultak, 2010-ben albumot is adtak ki.

Az eredeti zenekar tagjai voltak Vikidál mellett a Skorpióból Papp Gyula, Szűcs Antal Gábor és Németh Gábor, valamint a Miniből Németh Alajos. A három évet és két albumot megélt zenekar májusban újra színpadra áll a Barba Negrában - írja a HVG.

A koncerten az újjáalakult együttes tagjai is színpadra állnak majd. Így ott lesz az eredeti tagok mellett Rudán Joe énekes és az Eddából, a P. Boxból, a Beatricéből ismert Zselencz László basszusgitáros is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.