Tudj meg mindent az irodák kialakításáról az OfficeUP irodatrend-konferencián

Forrás: Az Év Irodája -
év irodája irodatrend konferencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melyek a legújabb irodatrendek? Hogyan járulhat hozzá az irodai környezet a munkáltatók márkájához? Hogyan használható fel a munkakörnyezet a munkaerő-toborzásra és -megtartásra? Milyen igényei vannak az új generációknak? Ezekre a kérdésekre keresik a szervezők a választ Az Év Irodája verseny első irodatrend-konferenciáján, az OfficeUP-on.

A munkaerőhiány leküzdésében a cégeknek mindent be kell vetniük, hogy megtalálják a legjobb szakembereket. Az álommunkahelyek dolgozóinak egyre nagyobb beleszólásuk van a vállalatok ügyeibe, és már olyan fontos kérdésekben is dönthetnek, hogy milyen legyen az iroda. A Randstad munkaerőpiaci cég nemzetközi kutatásából is kiderült, hogy

az Y és Z generációnak a második legfontosabb tényező a munkahely-választásnál a munkakörnyezet, vagyis az iroda.

Az OfficeUP irodatrend-konferencia gazdag programkínálatában előadások, kerekasztal-beszélgetések, workshopok és dizájnkiállítások szerepelnek, ahol szakmai kérdéseket vitatnak meg a meghívott szakemberek, cégvezetők.

Tudj meg mindent az irodák kialakításáról Forrás: Az Év Irodája

A HR szakma nagyágyúi és a jövő bérlői, illetve Az Év Irodája verseny elmúlt éveinek döntősei és győztesei adják át tudásukat a résztvevőknek.

megmutatjuk a cégeknek: hogyan lehet kreatív munkakörnyezetet kialakítani,

Az Év Irodáját is szervező csapat sokoldalú tematikát állított össze a konferenciára, ami az adott cég élethelyzetéhez mérten dolgozza fel gyakorlatban a kérdéseket. Az inspirációtól kezdve a projektmenedzsmenten át egészen a kommunikációig széles a választék, a munkakultúra legkülönbözőbb területeit és a sikeres irodatér legfontosabb jellemzőit elemzik.

Az OfficeUP irodatrend-konferenciára egészen december 31-ig lehet kedvezményes áron jegyet vásárolni, és 2019. február 20-án személyesen tudunk inspirálódni az Akvárium Klubban, ahol a verseny díjátadóját is élőben tudjuk követni.

5 film és sorozat, amit vétek lenne kihagynod novemberbenhttp://www.life.hu/kult/20181119-novemberi-film-es-sorozat-premierek.htmlRovatunkban minden hónapban összegyűjtjük azokat a mozis és televíziós bemutatókat, amelyek a legfontosabb eseménynek számítanak, és amiket szerintünk mindenképpen érdemes lesz megtekinteni olvasóinknak az adott időszakban. Jöjjenek hát november legjobban ajánlott filmjei és sorozatai! KultOrigoGyilkosság történt a Muskotály utcábanhttp://www.life.hu/kult/20181119-brutalis-fejszes-gyilkossag-tortent-egy-budai-kis-utcaban-85-evvel-ezelott.htmlBrutális fejszés gyilkosság történt egy budai kis utcában 85 évvel ezelőtt. Egy jó nevű család egyik tagját ölték meg, aki egy neves, Kossuth-díjas vegyész professzor első felesége volt. Hamar kiderült, ki tette, de az a mai napig nem világos, miért támadt rá asszonyra, aki nagyon szerette őt. KultOrigoSzörényi Levente felhagyott a zeneszerzésselhttp://www.life.hu/kult/20181118-szorenyi-levente-felhagyott-a-zeneszerzessel.htmlSzörényi Levente zeneszerzőnek és énekesnek az életművét immár egy alapítvány gondozza, de ő maga már nem alkot újdonságokat. 50 év után lezárult a pályája. KultFotó: Polyák Attila - OrigoElhunyt Siliga Miklós dalszerzőhttp://www.life.hu/kult/20181118-elhunyt-siliga-miklos-dalszerzo.htmlTávozott az élők sorából a magyar dalszerző, Siliga Miklós. Kult--Elhunyt Rolf Hoppe német színész, hazánkban is sokan szerettékhttp://www.life.hu/kult/20181117-elhunyt-rolf-hoppe-nemet-szinesz-hazankban-is-sokan-szerettek.htmlMagyarországon is rengetegen szerették és kedvelték Rolf Hoppe német színészt, akit több mint 130 szerepben láthattak már a nézők. Kult--A századfordulós Budapest botrányairól rántja le a leplet Borbás Edina regényehttp://www.life.hu/kult/20181116-a-szazadfordulos-budapest-botranyairol-rantja-le-a-leplet-borbas-edina-regenye.htmlA századforduló Budapestjének szexbotrányait dolgozza fel Borbás Edina új könyve, a Kék Macska. Az írónő korabeli újságcikkek alapján alkotta meg azt a világot, melyben – ahogy mondta – olyan jó elmerülni. A miniszterek, revütáncosnők és lokálok belügyeiről bőven talált feljegyzéseket, a hiányzó finom részletek megalkotását pedig a fantáziájára bízta. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.